reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

A ja sobie obejrzałam wczotajszy top model hehe i jakoś mi zlecial czas a teraz się nudze , poszlabym sie drzemnac , ale moje dziecko nie chce hehe [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Hejka!
Bum u mnie nic nowego żyję w zawieszeniu oczekując na wynik ale powiedziałam mojej rodzinie, ucieszyli się. Zostały najważniejsze osóbki-dzieci :)
Mam straszną sytuację z siostrą. Chłopak ją wywalił bo się doigrała a teraz się szarpią o dziecko. Gdybym mogła powiedzieć jej prawdę jakie jest moje zdanie na ten temat... Wolałabym żeby mały został z jej chłopakiem, zawiodłam się na niej na całej linii a najbardziej szkoda mi tego dziecka. I takie to życie sprawiedliwe jest że kobiety bez instynktu przez swój brak odpowiedzialności wpadają a te co mają tyle do zaoferowania nie mogą zajść. Szlag mnie trafia...

Majka. Co zrobisz nic...szkoda tylko dziecka tak jak mowisz.
Ja wczoraj dowiedzialam sie ze tutaj taka laska co ja znam zaciazyla bez wiekszego planowania. Mloda jest wiec nawet nie wiem czy chciala. Fakt ze to czy ktos mlody czy stary mi nie przeszkadza ale samo to ze z dnia na dzien jej wyszlo :(
Bum pogodzilam sie z dziadem. Ale tyle mu nawygarnialam ze az normalnie.jak.nigdy mi nie odpowiedzial. Jedyne co stwierdzil to to,ze debil z niego i ze mam racje.
W ramach przeprosin sprezentowal mi wczoraj nowy telefon,z racji tego ze mi moj podjeb..al hahhaa

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

No nuż się w kieszeni otwiera tym bardziej że to moja siostra. Co mogę powiedzieć, ona ma innego ojca! hhahahaha Nie no jasne nic nie zrobię. Carmen chociaż coś z tego masz prócz nerwów ;)

reklama
Właśnie kierowniczka do mnie napisała, myślałam że chodzi jej o moje zwolnienie a ona powiedziała że i tak nie chciałaby żebym w ciąży tam pracowała. Teraz jak na to patrze no to racja, logiczne ale jak lekarz zabronił mi iść do pracy to był taki szok że 3 dni w depresji byłam :)

Do góry