reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

A co sie dzieje ze jest źle ? Slyszalam juz owlasnie ze dziewczyny te rózowe chwalily[emoji14]u mnie 16dc tak jak w kalendarzu tam masz :D seksy zaliczone są bo byly w nocy z 15 na 16:D ale i tak chce dzisiaj K wziac w obroty[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Ten cykl mialam na clo w duzej dawce 2x1 po 2 tabl.
Na usg powinno byćcos juz widać a nie było nic w 12dc.
Gin stwierdził , ze endo mam jak po owu , powiedzial , ze moge wpasc za tydzień sprawdzić czy cos może sie wydarzy , ale jakos sie wkurzylam i nie pojechalam [emoji38] mierze temp tez i od poczatku cyklu bardzo skoczna jest , w zeszlym cyklu bylam tez na clo mniejszej dawce, owu byla w 15dc i wszystko pieknie bylo tylko brak ciąży [emoji52]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Ten cykl bardzo porypany a od wczoraj jajca czuje takie pikanie , pulsowanie [emoji53]

wff2krhmvaem9yip.png
No ja niestety zadnych wspomagaczy nie biore ,u gina bylam ostatnio 4 lata temu takze jestem zielona w tym temacie ale rozumiem ..takie porypane cykle mogą nieźle zdolowac:/ mimo to trzeba wierzyć że spotkamy sie na lipiec :D
Super , napisalas o pikaniu i pulsowaniu jajcorów i w tym momencie jak przeczytałam , zaczęlam czuć puslowanie z lewej strony :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

t time pokazuje mi ze dziś test pokazuje owulacje wróce do domu to sprawdzę, już mi całkiem bije na głowę to testowanie
Gin stwierdził , ze endo mam jak po owu , powiedzial , ze moge wpasc za tydzień sprawdzić czy cos może sie wydarzy , ale jakos sie wkurzylam i nie pojechalam [emoji38] mierze temp tez i od poczatku cyklu bardzo skoczna jest , w zeszlym cyklu bylam tez na clo mniejszej dawce, owu byla w 15dc i wszystko pieknie bylo tylko brak ciąży
i może właśnie dlatego że jest inaczej to sie uda

reklama
Do góry