reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Majka bedzie dobrze, dużo par ma konflikt i dzieci rodzą normalnie zdrowe bez problemu :) trzeba myślec pozytywnie, bo pozytywne myślenie przyciąga pozytywne zdarzenie [emoji1]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.
No ja też mam dwoje dzieci z nie zgodności ale rzadko kiedy dochodzi do konfliktu i nigdy nie miałam tych przeciwciał.
Dzięki dziewczyny, już się jakoś pozbierałam. Dzidzia jest umiejscowiona dobrze, serduszko pika a jak coś to będziemy walczyć, pokocham jak swoje! :D

Nessi a na jakim etapie cyklu Ty jesteś, co? Bo sie z tabelki wymazalas i zagadka [emoji1][emoji1]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Kochana u mnie 6 dc, @ już odchodzi :) Tylko tym razem mój cykl to będzie wielka niewiadoma :) Albo się wydłuży albo skróci :) Swoją drogą to podobno staraczkom się cykle wydłużają :)

No to super, że już lepiej się czujesz :) Korzystaj z leniuchowania :) A jak młody Twój ? Byliście w poradni ?
U Nas w normie, chociaż wyszły zaburzenia koncentracji. Chodzi na terapię grupową - bo tak sama zadecydowałam..i razem z dziećmi i rodzicami i psychologiem ćwiczymy metody ruchu rozwijającego Weroniki Sherborne :)
Z zachowaniem na lekcji różnie, raz dobrze kilka dni i potem uwaga :p Ale robi super postępy w pisaniu...
Tak pisał na początku:
WP_20161013_006.jpg

WP_20161013_005.jpg

A tak powoli zaczyna już pisać:
WP_20161013_007.jpg

WP_20161013_009.jpg

Dla mnie to kosmos, bo jako logopeda widziałam już zagrożenie dysleksją. Jednak każdego dnia pomimo skrzyżnej lateralizacji i lewej ręki robi duże postępy :) Czytanie też nie idzie źle :) Kwestia praktyki :) Pół roku temu jedna litera zajmowała kartkę formatu A4 :)
Z poradni dostał się do programu neuroflow: Link do: Home - Neuroflow Trening Słuchowy Bo był poddawany testom, i źle słyszy w szumie :) Słuch fizyczny ma w normie :)
Zobaczymy czy przyjdą postępy :)

Załączniki

• WP_20161013_005.jpg
    WP_20161013_005.jpg
    344,9 KB · Wyświetleń: 190
  • WP_20161013_006.jpg
    WP_20161013_006.jpg
    360,9 KB · Wyświetleń: 193
  • WP_20161013_007.jpg
    WP_20161013_007.jpg
    361,4 KB · Wyświetleń: 190
  • WP_20161013_009.jpg
    WP_20161013_009.jpg
    317,6 KB · Wyświetleń: 190
I tak
No ja też mam dwoje dzieci z nie zgodności ale rzadko kiedy dochodzi do konfliktu i nigdy nie miałam tych przeciwciał.
Dzięki dziewczyny, już się jakoś pozbierałam. Dzidzia jest umiejscowiona dobrze, serduszko pika a jak coś to będziemy walczyć, pokocham jak swoje! :D
I tak 3maj pipko ;)
Wyczytalam ze z poprzednimi dziecmi nie musialo to wcale sie stać, ze gdzies cos moglo tez pozosac w ciele i ze natrafilo na trzecie. No a druga opcja to ta krew... nie mam dobrej pamięci wiec nie będę juz bajerować :) Najważniejsze ze jest serduszko i ze pika a z reszta tez będzie dobrze

reklama
Nessi a ja mam jutro fryty na obiad , schabowy kotlecik , suroweczka hehe [emoji6]
A coto nagetssy czy kalafiorek w panierce ? [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png

Do góry