reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Carmen ja tez nie wiem co by zrobić by zajść , czekać trzeba [emoji52] to sie zle dzieje , jak tak masz [emoji50]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Zuza jest szansa ale obstawialabym środę ..
No niby sie pije na 200ml 1 saszetke , ja pije na 200ml 2 ..
Wątpie , że była , jakby była to by temp to pokazała? [emoji58]

wff2krhmvaem9yip.png

Cześć:) chodziłam dzisiaj po aptekach w poszukiwaniu inofemu i nigdzie nie było! zamówiłam na gemini tak jak zuzkon i czekam teraz aż mi przyjdzie. U mnie na razie bez zmian 22 dc owulacji nie czuje a temperatura nadal niska. Czasami mam jakieś ukłucie z lewej strony i jakby mnie coś ciągnęło, ale tak miałam też w zeszłym miesiącu i ciąży nie było. No i bólu owulacyjnego nie było a zazwyczaj mam. Od 3 dni mam tkliwe piersi a to dziwne bo zazwyczaj je odczuwam jak już mam wysoką temperature.

Carmen a masz możliwość zbadać progesteron ? Może to on coś miesza ...
Inofem co inofem , nie wiem , sprawdze w nastepnym cyklu jak się spisuje sam [emoji4]

Wiecie co , jest 22:47 a ja sobie wrzucilam frytki do frytkownicy [emoji38]

Bananka no ja tez zamawilam inofem na gemini , najtaniej hehe , jutro będę zamawiać 2 opakowania bo moje się juz koncza [emoji4]
A prowadzisz gdzies wykres?
Nasze organizmy to jedna wielka zagadka [emoji6]

wff2krhmvaem9yip.png

Bananka jest apka do tego , np sciagasz moj kalendarzyk i tam jest wykres o taki :
1476133042327.png

Choc u mnie bardzo w tym cyklu skoczny [emoji52]

wff2krhmvaem9yip.png

Załączniki

• 1476133042327.png
    1476133042327.png
    52,4 KB · Wyświetleń: 188
reklama
No tak myślałam żeby zbadać się raz jeszcze, bo cos na pewno mi miesza.....
Z drugiej str pcos chyba na nowo zaczyna robić swoje,aż mi ryczec sie chce
Zarzuć frytka,bo mam chęć mmmm.. Caly dzień zajadam się jak prosie...pikantne dzis poszlo w ruch,ale frytuszka tez dobra ahahaa

Do góry