reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Carmen ja tez nie wiem co by zrobić by zajść , czekać trzeba [emoji52] to sie zle dzieje , jak tak masz [emoji50]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Zuza jest szansa ale obstawialabym środę ..
No niby sie pije na 200ml 1 saszetke , ja pije na 200ml 2 ..
Wątpie , że była , jakby była to by temp to pokazała? [emoji58]

wff2krhmvaem9yip.png

Cześć:) chodziłam dzisiaj po aptekach w poszukiwaniu inofemu i nigdzie nie było! zamówiłam na gemini tak jak zuzkon i czekam teraz aż mi przyjdzie. U mnie na razie bez zmian 22 dc owulacji nie czuje a temperatura nadal niska. Czasami mam jakieś ukłucie z lewej strony i jakby mnie coś ciągnęło, ale tak miałam też w zeszłym miesiącu i ciąży nie było. No i bólu owulacyjnego nie było a zazwyczaj mam. Od 3 dni mam tkliwe piersi a to dziwne bo zazwyczaj je odczuwam jak już mam wysoką temperature.

Carmen a masz możliwość zbadać progesteron ? Może to on coś miesza ...
Inofem co inofem , nie wiem , sprawdze w nastepnym cyklu jak się spisuje sam [emoji4]

Wiecie co , jest 22:47 a ja sobie wrzucilam frytki do frytkownicy [emoji38]

Bananka no ja tez zamawilam inofem na gemini , najtaniej hehe , jutro będę zamawiać 2 opakowania bo moje się juz koncza [emoji4]
A prowadzisz gdzies wykres?
Nasze organizmy to jedna wielka zagadka [emoji6]

wff2krhmvaem9yip.png

Bananka jest apka do tego , np sciagasz moj kalendarzyk i tam jest wykres o taki :
1476133042327.png

Choc u mnie bardzo w tym cyklu skoczny [emoji52]

wff2krhmvaem9yip.png

Załączniki

• 1476133042327.png
    1476133042327.png
    52,4 KB · Wyświetleń: 191
reklama
No tak myślałam żeby zbadać się raz jeszcze, bo cos na pewno mi miesza.....
Z drugiej str pcos chyba na nowo zaczyna robić swoje,aż mi ryczec sie chce
Zarzuć frytka,bo mam chęć mmmm.. Caly dzień zajadam się jak prosie...pikantne dzis poszlo w ruch,ale frytuszka tez dobra ahahaa

Do góry