reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ja mam za stary telefon na takie aplikacje dlatego mam na kartce:) za dużo z niego nie wynika...
cykl wrzesień-październik.jpg

Załączniki

• cykl wrzesień-październik.jpg
    cykl wrzesień-październik.jpg
    102,1 KB · Wyświetleń: 163
reklama
nie zapomniałam zmierzyłam dziś temperaturę całe 35,30 - strasznie to dziwne pewnie termometr nie dobry
no i z drugiego siusiania dziś rano test
upload_2016-10-11_7-43-59.png

mam wrażenie ze są prawie identyczne, wczoraj pojawił się śluz nawet sporo i takie odrobinki krwi i rano i wieczorem koło 9 . Czytałam ze klucie jajeczka następuje około 24 godzin po pozytywnym teście wiec nie wiem skąd te śladowe ilości krwi czy to nie za wcześnie? czy możne coś się pop...w instalacji. Sama nie wiem

Załączniki

• upload_2016-10-11_7-43-59.png
    upload_2016-10-11_7-43-59.png
    29 KB · Wyświetleń: 147
Ja pierdziele, co to jakis sezon na plamienia? Zwariować mozna, moje plamienia jeszcze sobie nie poszły, niestety [emoji53][emoji20]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Carmen mnie tez bolą i plecy i jajniki i cholera wie co jeszcze. Głowa boli prawie codziennie, najchętniej spalabym całymi dniami. Jesień jest okrutna :(

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

W końcu się do was dokopałam!
Mi nawet w moczu ślad krwi wyszedł a od kilku dni mam czysto nie wiem co to znaczy.
Boże jaka ja jestem zakręcona... Wczoraj byłam w laboratorium na badaniach, jakieś dziwne mi dał w sumie 7 badań z czego 2 muszę odebrać osobiście bo sanepid bo coś tam nie mogę połapać się w tym luxmedzie.
Wczoraj był jedyny dzień w miesiącu gdzie miałam dzieci zarejestrować osobiście do dentysty i zapomniałam a dzisiaj mieli iść na galowo do szkoły i zapomniałam tragedia, zabiją mnie. Muszę wmusić w siebie kawę bo nie funkcjonuje...
Bum a może pęcherzyki jeszcze urosną, ja na twoim miejscu i tak jeszcze bym działała, clo swoją drogą ale my to mamy później owulację a tym lekarzom to w ogóle nie ufam, z przymrużeniem oka ;)

reklama
Do góry