reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dziewczyny pomóżcie. Odebrałam wynik żelaza. Norma to od 37 do 145 a ja mam 213,5 . Czy na 15 tc to nie za dużo?wiad lepiej więcej niż mniej ale to jednak spora różnica :/. Ponoć za duzo to źle :/

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A pozostałe wyniki krwi masz dobre. Przede wszystkim mniej mięsa i trzeba się przyjrzeć suplementom które bierzesz może za duża dawkę przyjmujesz.

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
agnesis , ale ja to czasem siadam strasznie , miałam w nim nadzieje a to taka jak wcale [emoji52]

Carmen co to za plamienie hmm... A ty mialas @ dostać 15 , jest wcześniej?

Dzol dzisiaj 12dc dopiero , i po mojej temp nie widać , że owu byla [emoji21] powiedział , ze prawdopodobnie jest po bo endo na to wskazuje a ja z tym moim endo to różnie też mam , gina znam bo w ciazy z Lena tez do niego chodzilam , powiedział , że moge przyjechać sprawdzić za tydzień jak ja chce , ale on nie widzi potrzeby a dupka mam tak czy siak wziasc dopiero od 16dc.
Nie wiem jak będzie , wiem , ze przyszly na clo nie jade ani na zadne monity , inofem so ie bede pic i czekać na cud ooo .

ada ja brałam luteine , ale na mnie działała 3po3 , więc zbytnio się nie wypowiem... Ale jak nie ma żadnych objawów , to może to dobry znak ? [emoji6] trzymam kciuki ! [emoji110][emoji110]

Artemida no to gratulacje hehe [emoji122][emoji122][emoji122] w końcu przyszła i obys miała lepsze działanie z CLO niż ja [emoji19]

Rene ja nie mam pojęcia , zawsze miałam za mało [emoji53]
Kiedy masz wizyte?

wff2krhmvaem9yip.png

Bardo bym chciała bo to będzie już moja ostatnia ciaza. Pierwsza blizniacza straciłam [emoji23] teraz miałyby prawie 10lat potem długo długo nic i wkoncu synuś i corcia ale długie boje były. Droznosc zastrzyki lapatoskopia inseminacja...... długo by mówić .

A długo brała ta luteine. Tzn po jakim czasie one uciechy czy odrazu czy po którymś miesiącu brania. Ja biorę dopiero 7 dzien

W pierwszym cyklu jak brałam luteinę, to zaszłam w ciaze, byłam senna, bolały mnie cycki od pierwszej tabletki, sluz sie wylewał i bolało podbrzusze. Wszystkie objawy zrzuciłam na luteinę i nie sądziłam, ze mogłoby sie tak od razu udać, ale nie na długo niestety, a teraz dwa cykle brałam luteinę i nie czułam nic, zupełnie nic, poza śluzem, ale to normalne, bo tabletka tez musi w końcu wypłynać ;)

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

ada a w którym tyg te bliźniaki stracilas? [emoji45] a syna i corke w jakim wieku masz ?

Bozeee co sie dzieje z tym forum , ze pełno tych chińskich znakow jest i ktoś co 5 sekund tworzy takie wątki czy tylko ja i anula to widzimy [emoji52]

wff2krhmvaem9yip.png

Wizytę mam 24 października. Napisalam mu smsa ale pewnie ma pacjentki. Mięsa nie jem właśnie. Mooooze raz na tydzień i to w zupie. A suplementow tez nie biorę :/

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

W pierwszym cyklu jak brałam luteinę, to zaszłam w ciaze, byłam senna, bolały mnie cycki od pierwszej tabletki, sluz sie wylewał i bolało podbrzusze. Wszystkie objawy zrzuciłam na luteinę i nie sądziłam, ze mogłoby sie tak od razu udać, ale nie na długo niestety, a teraz dwa cykle brałam luteinę i nie czułam nic, zupełnie nic, poza śluzem, ale to normalne, bo tabletka tez musi w końcu wypłynać ;)

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.
Dzięki czyli jak we wszystkim nie ma normy. Ja nie czuje kompletnie nic ani po pierwszej tabletce ani po siódmej. Zobaczymy co będzie. Dzieki.

Bum ja nic nie widzę, moze dlatego, ze z wątku nie wychodzę [emoji1][emoji12]

ada a w którym tyg te bliźniaki stracilas? [emoji45] a syna i corke w jakim wieku masz ?

Bozeee co sie dzieje z tym forum , ze pełno tych chińskich znakow jest i ktoś co 5 sekund tworzy takie wątki czy tylko ja i anula to widzimy [emoji52]

wff2krhmvaem9yip.png
W 6t potwierdzona w 8t kontrola i juz brak serduszek w 12tc dopiero szpital wiec 4t chodziłam juz ze świadomością ze moje dzieci się nie urodza

reklama
Bum ja nic nie widzę, moze dlatego, ze z wątku nie wychodzę [emoji1][emoji12]

To wyjdz na tą strone głowna staramy się [emoji33]

wff2krhmvaem9yip.png

Do góry