reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum tulę. Będzie dobrze, zobaczysz. W końcu nie od razu Rzym zbudowano :)

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

reklama
Ja tez tule Bum
Dziewczyny w koncu sie dobilam ma forum, maz mi wzial tel bo jego sie zepsul a ja musialam wrocic na stary.
Zresetowalam haslo bo nawet nie pamirtalam, wiec odpisuje.
U mnie plamienia trwaly 3 dni a pierwszy dzień i dzis od to tylko niteczki. Ten cykl tez miałam popierdol...wiec nie martw się bum. Tez sobie troche odpuscilam. Cokolwiek te plemienia znaczyly to nawet stosunków nie bylo,tylko jeden dwa dni przed plamieniami także i ten cykl będzie na straty. Za niedługo kolejny okres,bo teraz to pewnie co 10-14 dni będę miała
Lavazza hey kochana ja nie dość ze remont to jeszcze przeprowadzka. Porządek juz jest (w końcu kurna mać)

Teraz będę mogla na bieżąco klikać z wami kochane moje. A wiecie ze przed wczoraj zrobiłam sobie test 25mlu i druga kreseczka byla ledwo co widoczna,ale pod światłem byla. Jak wysechl test to niestety nic juz nie bylo hehe. Miałam fotkę na tamtym tel ale ze mąż go zabrał to pokasowalam. Dzis z kolei powtorzylam test 10i byl aż za bardzo bialy hahahaaaa takze trudno. Będziemy się nadal wspierać i znosić

Bumek a ktory dzis masz dc? Ja mialam 3-4 dni szybciej niz obstawialam. I tez tylko powiedzial ze owu juz byla. A bzykalam sie tylko raz i spisuje ten cylk na straty. Nie znam sie ale moze u Ciebie pekl najwiekszy i akurat trafiliscie a zostaly male i sie same wchlonal? A moze on wie ze jest po owu i kazal Ci przyjsc za tydzien bo chce Cie naciagnac? Nie znasz dziada bo krotko do niego chodzisz. Nie martw sie Ryba [emoji8] wszystko bedzie dobrze [emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny czy któraś z was brała luteine? Dziś jest 23dc a ja nie mam żadnych objawów @ a zawsze na około 8 dni prze czułam ból w podbrzuszu i piersiach. Czy to możliwe żeby luteina zagłuszyć te bóle ?

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny pomóżcie. Odebrałam wynik żelaza. Norma to od 37 do 145 a ja mam 213,5 . Czy na 15 tc to nie za dużo?wiad lepiej więcej niż mniej ale to jednak spora różnica :/. Ponoć za duzo to źle :/

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny czy któraś z was brała luteine? Dziś jest 23dc a ja nie mam żadnych objawów @ a zawsze na około 8 dni prze czułam ból w podbrzuszu i piersiach. Czy to możliwe żeby luteina zagłuszyć te bóle ?

Ja przy braniu luteiny w ogóle nie wiedziałam kiedy @ przyjdzie, bo wszystkie objawy zwiastujące luteina mi znosiła. Ani wkurzona nie byłam, ani cycki, ani brzuch, nic nie dawało znać o @ :)

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Rene niestety nie znam sie na tym, wiec ja nie pomogę :( kiedy masz wizytę?

reklama
Ja przy braniu luteiny w ogóle nie wiedziałam kiedy @ przyjdzie, bo wszystkie objawy zwiastujące luteina mi znosiła. Ani wkurzona nie byłam, ani cycki, ani brzuch, nic nie dawało znać o @ :)

A długo brała ta luteine. Tzn po jakim czasie one uciechy czy odrazu czy po którymś miesiącu brania. Ja biorę dopiero 7 dzien

Do góry