reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
aktualizacja:

tatatatat.jpg
ffff.jpg

Załączniki

• tatatatat.jpg
    tatatatat.jpg
    79 KB · Wyświetleń: 174
  • ffff.jpg
    ffff.jpg
    85,1 KB · Wyświetleń: 173
Artemida to niech sie szybko dzieje i zaczynamy nowy cykl ! [emoji111]

lavazza u nas jest podobnie , ale mała to przeważnie a zawsze ja karmie , ubieram itp... [emoji52]

lusia [emoji17] a staracie się nadal?

wff2krhmvaem9yip.png

Lavazza zapytaj sie jakie znaczenie ma to czy najpierw sie dziecko ubierze, a pózniej zje? Moze sobie chłop uświadomi, ze to pierdoła o nie ma o co sie czepiać. Po co przez takie szczegóły sobie zycie utrudniać.
Dzol, a owu już była czy nie?
U mnie plamienie trochę jaśniejsze, ale moze sie po prostu rozcieńczyło po przytulankach [emoji28] jeszcze wczoraj na rolkach jeździłam, a dzis mam zakwasy na tyłku :p
Artemida niech sie @ wredna rozkręca, żeby w końcu zacząć nowy cykl z nowymi nadziejami :)
U nas tez zimno jak cholera, a od rana latam jak szalona. Musiałam z babcia do sadu jechać, bo jakis czas temu zrobili ja na wnuczkę i już druga sprawa była, jednego skazali, teraz drugi sie znalazł niby. I tak kasy nie zwrócą, a doope zawracają [emoji23] po sprawie, babcia chciała jechać na zakupy, dziadek kupił jej kurtkę, a ja kupiłam sobie kolejne buty [emoji12] teraz w końcu kawę wypije w spokoju i po Młodego do szkoły.

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

reklama
Do góry