reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

mam problem

urodziłam/poroniłam dziecko 1 lipca w 16 tc, potem dostałam nawał pokarmu i niby wszytko zanikło gdzieś na początku września. Wczoraj zauważyłam w prawej piersi siarę, czy któraś tak miała ? czy to ważne?, staramy sie o następne dziecko i boje sie ze to blokuje zajście w nową ciążę a potem jej utrzymanie??
warto zbadać poziom prolaktyny być może jest wysoki i stąd ta siara ,zbyt wysoki poziom może blokowac owulacje ... no i przy okazji warto sprawdzić progesteton

reklama
Anula jest mega zimno , a ja musze w piecu na palić , na razie to jeszcze pod koldra urzeduje [emoji38]

lavazza czemu jak plachta na byka ? [emoji14]

Hajmal dokladnie moze to byc wina prolaktyny [emoji52]

wff2krhmvaem9yip.png

Anula jest mega zimno , a ja musze w piecu na palić , na razie to jeszcze pod koldra urzeduje [emoji38]

lavazza czemu jak plachta na byka ? [emoji14]

Hajmal dokladnie moze to byc wina prolaktyny [emoji52]

wff2krhmvaem9yip.png
napal napal bo juz koniec żartów ... m jak wróci to w kominku napali ,włączyć trza będzie ogrzewanie tylko ze my podłogowe mamy więc za pierwszym razem zanim się nagrzeje to kilka godzin to potrwa masakra ... tylko kto mi powie gdzie schowałam szaliki i czapki bo nie mam pojęcia ... na którą monitoring ?

sprawdziłam przed chwilą, dziś siara nie leci na szczęście :)
bum jak tam śluz ? u mnie tylko trochę kleju :) test wczoraj wyszedł tak samo jasny jak reszta jak by z tego samego jpg drukował :), kurde żałuje ze nie umówiłam sie do lekarza na monitoring.
Bum Tobie prowadzi go Twój stały ginekolog czy jakiś inny ? Chodzisz prywatnie czy na nfz i jakie badania robiłaś przed monitoringiem ?

Anula no , ale siedze jak na szpilkach hehe [emoji38]

Hajmal ja ogólnie 5 miesiący chodzilam na nfz do jednwgo co ze mna nic zbytnio nie robil , a teraz zaczelam chodzić od lipca prywatnie do innego lekarza i na monitoring .
Ja mialam sporo robionych jak znajde to ci napisze jakie [emoji6]
Ale zwby isc na monit nie mysisz nawet tych badan robić [emoji5]
U mnie sluzu nie ma , był jakoś w 8dc trochę, a teraz taki mleczny wodnisty tylko [emoji52]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Bum działamy tak na siebie bo chyba się dogadać nie możemy. . I coraz częściej jest napięta atmosfera. W. się zrobił jakiś nerwowy i mu nawet przeszkadza to w jakiej kolejności rano ogarniam mała gliste nasza. Bo on ma swoją kolejność ubierania inhalowania karmienia podawania leków. swoją kolejność jedynie słuszna....[emoji20] [emoji20] [emoji20] [emoji20]

Napisane na GT-S7580 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry