Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No pewnie, wypoczywaj o ile to przy dzieciach można zrobić, w pracy będzie dobrze , bądź dobrej myśli, lekarz ci kazał odpoczywać zeby ten trudny czas przebrnąć potem dadzą ci globulki lekarstwa i będzie dobrze do pracy wrócisz. Nie martw sięHejka dziewczynki ! Już jestem spokojniejsza. Lerzę sobie i biorę duphaston. Jeżeli to faktycznie krwawi nadrzerka to dla ciąży byłoby dobrze więc nie martwilabym się. Zobaczymy za tydzień może będę wiedziała coś więcej tak czy siak jestem dobrej myśli i jeszcze mam nadzieję że wrócę do pracy
a mnie to chyba powaliło bo jak nigdy w życiu cierpię na bezsenność ... ale jak już przychodzi co do czego to kurcze rano oka nie mogę otworzyć masakra jakąś ..Bum zmęczenie to chyba wina pogody, bo ja tez mogłabym cały czas spać [emoji39]
Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.