reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
xbum: czyli przed owulacją. Tak na prawdę to przydałby ci się monitoring, żeby wiedzieć jak się zachowuja te twoje pęcherzyki, jak rosną i co się z nimi później dzieje. Badania też powinny sporo informacji wnieść.

moniusia: z tymi komórkami to tak jak piszesz, trochę ruletka, bo za każdym razem mamy inną i różnej jakości. Może faktycznie akurat niedługo dojrzeje taka piękna i dobrej jakości, że wszystko potoczy się tak jak powinno :) W końcu wiosna idzie to może i oocyty to czują :D

dzień dobry ....

Jugo tak idziemy dziś ...

Bum ja to mam wrażenie ze mi się cykl ciągnie dziś dopiero 19 dzień a gdzie tu do końca

Karola super wieści ....

Ola kiedy powiesz m :) ?

Monius to super wiesci .... :)

Jula negatyw bo test nieznany mowie ci .... czekamy

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Oleczka ja lubie testy robic pojde na bete jak bede juz zaciazona;);)

Jugoslawa moj wykres niewyglada jakby cos mialo sie wydarzyc.

Xbum heh to wiesci takie sobie przynosisz ale pamietaj dobrze dobrane leki i idzie doprowadzic wszystko tak jak powinno byc:)

Moniusia super ze genetyka jest oki;)
Kochana nieplodnosc chyba idiopatyczyna czy ja zle mysle?
Wierze ze znajdziecie jakies rozwiazanie na to:* tulam

julia: aa to mierzysz tempkę? Po niej to czasem więcej widać niż po testach :) Ja chyba jutro nie idę na betę :| Poczekam do terminu @. Przeczytałaś priva? :)

Nie wiem czy widziałyście stronę na której dziewczyny umieszczają rezultaty testów owulacyjnych, ciążowych, objawów itd. w zależności od dnia cyklu. Są też różne statystyki. Podejrzewam, że takich stronek jest więcej, ale ta mi jakoś szczególnie w oko wpadła. Stronka zagraniczna, ale ciąże pewnie wyglądają i przebiegają podobnie. Wychodzi na to, że:

Test ciążowy zrobiony 8 dpo:
negatywny: 67,4 %
pozytywny: 32,6 % (z czego ponad 17% kreseczka to cień cienia, bez wątpliwości jedynie ok. 4%)
Baza: prawie 4000 testów

Test ciążowy zrobiony 10 dpo:
negatywny: 33%
pozytywny: 67% ( z czego ponad 25% kreseczka to cień cienia, a bez wątpliwości jedynie niecałe 16%)
Baza: ponad 5400 testów

Test ciążowy zrobiony 12 dpo:
negatywny: 17,3 %
pozytywny: 82,7 % ( z czego ponad 18% kreseczka to cień cienia, bez wątpliwości ok. 36%)
Baza: ponad 4900 testów

Test ciążowy zrobiony 14 dpo:
negatywny: 12,7 %
pozytywny: 87,3 % ( z czego 12% kreseczka to cień cienia, bez wątpliwości prawie 50 %)
Baza: ponad 3400 testów

Ciekawe jak bardzo naciągane, ale daje pogląd na to, że nie ma co się denerwować za wcześnie :D

Ostatnia edycja:
Jugo ooo fajne statystyki .. :)

Bum a ostatni cykl ile miałaś bo ja nie bardzo pamiętam ? lutke juz odstawilas?

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

W końcu aplikacja mobilna chodzi tak jak powinna :D

Xbumx odsun od siebie te czarne myśli wrr wszystko będzie dobrze cycki do góry !! Zobaczysz

Monisia super że wynik jest dobry :)

Anula nie wiem chyba po następnej wizycie jak będzie wszystko ok ... No to musisz lecieć po ten z rossmana i będą dwie grube krechy :)

Karola to łez plackiem ją w pierwszej ciąży tak leżeć musiałam przez miesiąc

Ją już pozmywalam, pranie nastawilam i poodkurzalam a teraz leżę i odpoczywam :D

Napisane na ALE-L21 w Forum BabyBoom

reklama
anula 39 dniowy , ta lutka odstawiona już jakieś 6-7 dni :)

Oleczkaa i dobrze odpoczywaj ..
Odpedzam , odpedzam ;)

Lux ja nie mam żadnych objawów zbytnio przed @ ... ona po prostu przychodzi i jest :)

Na razie to mnie jajniki bolą , bo wiercil tam i wiercil ..

Do góry