reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

anula: moje pozytywne myślenie uciekło razem z wiosenną pogodą :D Chmury dzisiaj i ma padać, to jak tu myśleć pozytywnie? ;)

xbum: mój gin jak ostatnio wiercił, bo szukał lewego jajnika to potem cały wieczór czułam dyskomfort :/ A tempka to ci szaleje :D

oleczka: intensywnie :) No ale teraz możesz nic nie robić :D

reklama
Jugo szaleje i jak tu coś wiedzieć być normalnym ehh :D
No mi na prawego tak wiercil , nie dosc ze wczoraj mi tak dziwnie pulsowal to jeszcze dzisiaj takie cos...
A tobie też dał zdj jajników bo mi dał nie wiem po co :D

Jugoo a miałam pytać te pecherzyki są zawsze na tym i na drugim jajniku czy tylko na jednym czy jak to?

Olcia u mnie jeszcze nie czas na test .... jestem daleko w polu heh

Jugo a u mnie już znowu prawie wiosna wiec i u ciebie wróci ...

Bum no daj jej jeszcze chwile :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

xbum: z punktu widzenia czekania na nowy cykl to nie byłoby takie złe :p Bo szybciej byłyby dni płodne :D Hahaha ja kiedyś miałam badanie usg podczas @ i nie wspominam tego dobrze :| A co do pęcherzyków to ogólnie mamy dużo małych pęcherzyków i lewym i w prawym jajniku (przy założeniu, że oba funkcjonują i mamy 2 jajniki), w trakcie cyklu może rosnąć kilka, ale zwykle tylko jeden dojrzewa i staje się tzw. dominującym. Zdarzają się owulacje podwójne, albo powtórne, ale teoretycznie nie powinno tak być. A w praktyce organizm rządzi się swoimi prawami ;)

anula: liczę na wiosnę w weekend, bo mam ochotę na rowerze pojeździć :)

reklama
Jugo podczas krwawienia to ja też miałam usg kiedys , ino wiesz wklada to coś a potem wyciaga i okres haha ja takie dziwne mysli mialam :D
No bo ja lewy mam czysty zadnego pecherzyka a na prawym ino tamten to ok?
Ja to trochę ciemna jestem[emoji14]

Do góry