reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

agnesis oj współczuje , mój chyba nigdy nie miał [emoji58] może do seksu nie będzie bolec [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Jestem tu nowa.Staram sie o drugie dziecko.Tydzień temu miałam laparoskopie w celu udrożnienia nie drożnego jajowodu.Od nowego cyklu mam brać clo .5-10 dc.W końcu musi sie udać.

I takie meble Ci polecam, bo tez tak zrobiłam ja mam trochę po drodze bo to podobna branza do mojej wiec o tyle może łatwiej. W każdym razie nie zmieniła bym nic i pisze to z czystym sumieniem. Polecam dużo szuflad o mocnych prowadnicach i gniazdko wysuwane z blatu :) powodzenia. A i pochwal się jak będziesz już coś miała
Dziękuje za polecenie, na pewno się pochwalę. :) No takie meble nie mogą się szybko znudzić, więc trzeba dobrze wybrać.

Iszelej witamy , u nas dużo dziewczyn bierze CLO [emoji4] napisz coś o sobie w jakim wieku jesteś, ile ma twoje pierwsze dziecko , itp [emoji5]

Obiad gotowy , troszkę ogarnąć i pod kocyk [emoji6]
wff2krhmvaem9yip.png

Bum rano mówił ze ledwo siusia, wiec nie bede go męczyć. Litościwa bede [emoji12]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Mam 38 lat,nasz syn ma 6 lat.Staram sie o drugą ciaże prawie 5 lat,z racji mojego wieku nie jest to proste.Trafiłam do lekarki z Poznania,która odrazu skierowała mnie na badanie drożności i niestety prawy był niedrożny.

Mam 38 lat,nasz syn ma 6 lat.Staram sie o drugą ciaże prawie 5 lat,z racji mojego wieku nie jest to proste.Trafiłam do lekarki z Poznania,która odrazu skierowała mnie na badanie drożności i niestety prawy był niedrożny.
Trzymam kciuki, żeby się udało. Dobrze, że jest szybko ustalona przyczyna.

Iszelej a ktory masz dc?
W clo podono jest nadzieja , więc kciuki ! [emoji110][emoji110]
Ja osobiście dzisiaj koncze ostatnie tabletki i trzeba działać oraz czekać ma efekty , podejście 2 [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Do góry