reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

My już po badaniu neuroflow, - ma podejrzenie niedosłuchu młody - super :/ W dodatku jeden lekarz wykonuje audiogram :/ kuźwa, gdzie ja żyję, że z byle pierdołą muszę do Wawy jeździć ...

reklama
agnesis tak od listopada ma znów być normalnie , ale październik dopiero się zaczął [emoji52]

wff2krhmvaem9yip.png

No plusow to żadnych nie ma , bo jak nie znajdę w ciąże w tym cyklu z CLO to następny znów musi być + prywatne wizyty a to kosztuje [emoji34]

wff2krhmvaem9yip.png

Bum a jak Wy żyjecie z jednej pensji to nie nalezą Wam sie jakieś 500+, zasiłek rodzinny, dodatek mieszkaniowy? Wiem ze to małe kwoty, ale zawsze cos ;)

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

agnesis ogólnie to dajemy radę z jednwj jak P robi cały miesiąc wtedy jest spoko, ino wystraszyło mnie to , że on prawie cały miesiąc ma wolne i będzie w domu na urlopie bezplatnym.
Jak on robi normalnie wtedy nam starcza normalnie .
A na 500+ zlapalismy sie tylko na 1 rok bo w 2014 P był na stazu , więc dochod byl mały , a na następny rok już nam przekroczy [emoji48]

Żadnego rodzinnego itp nie dostaniemy i nawet nie chce mi sie isc i prosić ich o coś [emoji52]

wff2krhmvaem9yip.png

Ostatnia edycja:
reklama
Pocieszenie jest takie , że od kwietnia 500 zł całe idzie na konto oszczędnościowe dla Leny , więc jak coś będę zmuszona coś jej skubnac [emoji55]

wff2krhmvaem9yip.png

Do góry