reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hejka:-) Ja już w łóżku leże i czekam na ksw.
Znając moje możliwości obejrzę jedną, dwie walki i padne he he.

Artemida ja na tym drugim chyba też coś widzę ale nie jestem pewna. Powtórz test jutro albo za dwa dni.

Bum ale ty masz talent do wypieków dziewczyno. Piękna zebra. Uwielbiam to ciastko . Chyba mi się będzie w nocy śniła.

Rene ale piękne zdjęcie maluszka. Gratuluję coreczki:-) jednak twoja starsza córka miała rację:-) moja siostrzenica twierdzi, że u mnie będzie chłopaczek. 12 października mam usg i może coś już zobaczymy między nóżkami dziecka:-)

Majka jak tam u ciebie:-) masz jakieś objawy już?

Co tam u reszty slychac:-)

reklama
Tynkus ooo to masz wieczorek a gdzie leci , na jakim kanale?
Mogę ci kawałek wysłać [emoji28]
Też mi się wydaje , że u Ciebie chlopaczek bedzie [emoji41]

wff2krhmvaem9yip.png

Artemida ja na tym drugim chyba też coś widzę ale nie jestem pewna. Powtórz test jutro albo za dwa dni.

Bum ale ty masz talent do wypieków dziewczyno. Piękna zebra. Uwielbiam to ciastko . Chyba mi się będzie w nocy śniła.

Rene ale piękne zdjęcie maluszka. Gratuluję coreczki:-) jednak twoja starsza córka miała rację:-) moja siostrzenica twierdzi, że u mnie będzie chłopaczek. 12 października mam usg i może coś już zobaczymy między nóżkami dziecka:-)

Cały czas okropny bul piersi a tak to nic czasem w brzuchu mi coś pociągnie, zakuje no i nerwowa jestem bo wizyta dopiero 11.10

Artemida pij , pij w małych ilościach jak coś nie zaszkodzi [emoji5]

Majka no a jak [emoji38] ja po clo sie czuje jakbym w ciąży byla mega noedobrze i cyc boli...

wff2krhmvaem9yip.png

Nie spodziewam się dużo :) miałam teraz to clo zacząć i się porypało a byłam na monicie i owu na 100% nie było chyba że była później po monicie...

tego jeszcze nie odgadne :p wiem jedno spóźnia się skubana :D

Jakby to jednak była ciąża to byłby to traf 6 w lotto :)
Pożyjemy zobaczymy :) nie nastawiam się.

A mimo wszystko ten cykl i tak odpuściłam - nie myślałam, bo mówie sobie w następnym clo i monit... i dałam na wstrzymanie... zobaczymy, jak później owu była jeśli była to może okres będzie albo II kreski się pojawią ;) jeśli okaże się to drugie to oszaleje z radości

reklama
Bum jakbyś wysłała a na bank po drodze by jakiś listonosz pożarł he he he. Już niedługo mam nadzieje dowiemy się jaka jest płeć bobasa:-) ksw na Polsacie jest.

Artemida ja z cyklu bezowulacyjnego jestem w 11 tygodniu ciąży! Trzymam za ciebie kciuki:-)

Majka mnie też koszmarnie bolały. Zaczęły gdzieś tydzień po terminie okresu i bolą do dziś ale już ciut mniej. No i urosły mi o 2 rozmiary he he. Na starość bede je na kolanach trzymać chyba jak tak dalej pójdzie he he he.

Do góry