reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Hey Majka ucieklam na chwile
Mialam nerwa .. w czwartek dostalam plamien i potem @. Jedyne co mnie cieszy to cykle jak w zegarku po inofemie. A ciazy jak nie bylo,tak nima.
"Chu..j bombki strzelil- swiat nie bedzie" [emoji23]
Dzis juz mi troche lepiej,ale w czwartek i w piatek bylam przybita :/

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk
No tak rozumiem. Ja wczoraj w pracy się popłakałam, nerwy mi puściły w sumie nie wiem dla czego, zmęczona byłam a po południu zaczęłam plamić więc też raczej nic z tego i wieczorem znowu ryk. Dopiero dzisiaj po południu moja depresja trochę odpuściła ;)

Carmen to daj date nastepnej @.
Nie chyba to nie od macicy to bylo mocne uklucie wczoraj mialam takie lekkie z 3 razy a dzisiaj masakra , na razie wtalam i nic nie boli ale znow sie czuje goraczkowo , choc nie mam [emoji58]

wff2krhmvaem9yip.png

ARTEMIDA 18.09 - wizyta u ginekologa
AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa

Nie chyba to nie od macicy to bylo mocne uklucie wczoraj mialam takie lekkie z 3 razy a dzisiaj masakra , na razie wtalam i nic nie boli ale znow sie czuje goraczkowo , choc nie mam [emoji58]

wff2krhmvaem9yip.png

A ja sie zaloze, ze zaciazylas i ze ucelowalas. A pewnie boli po clo. [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]

No tak rozumiem. Ja wczoraj w pracy się popłakałam, nerwy mi puściły w sumie nie wiem dla czego, zmęczona byłam a po południu zaczęłam plamić więc też raczej nic z tego i wieczorem znowu ryk. Dopiero dzisiaj po południu moja depresja trochę odpuściła ;)
Aaj nic mi nie mow... Zabic bym mogla

A teraz czuje takie lekkie pykanie jakby tak ktos igielka pykal mi tam , chyba trzeba isc dzis szybko spac..

Carmen no co ty dzis 5dpo..

wff2krhmvaem9yip.png

wff2krhmvaem9yip.png

Nast @ 15/10
Bum wydaje mi sie ze "udalo ci sie" a czujesz sie goraczkowo , bo cos jednak tam sie dzieje [emoji106]

Carmen obys wykrakala , moze jednak jak znow mnie zaboli to nie wezme ketanolu bo mialam taki zamiar [emoji57]

wff2krhmvaem9yip.png

A teraz czuje takie lekkie pykanie jakby tak ktos igielka pykal mi tam , chyba trzeba isc dzis szybko spac..

Carmen no co ty dzis 5dpo..

wff2krhmvaem9yip.png

A na moje sie dzieje [emoji16]
Bo zaczyna sie miedzy 5-12 dniem [emoji39][emoji39][emoji39][emoji39][emoji39]

reklama
Carmen raczej za piękne by było , aby było prawdziwe [emoji6]

Aktualizacja :
1474134612950.jpg
1474134618175.jpg