reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
A ty masz w poniedziałek wizytę czy nie?
Nie juz mam nie przyjezdzac ...

wff2krhmvaem9yip.png

ARTEMIDA 18.09 - wizyta u ginekologa
AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa

Xbumx mnie w tej drugiej ciazy zaklulo tak w jajniku ze az zgielam sie w pol ale tak to nie mialam takich ukluc (bynajmniej nie pamietam)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
To nie wlasnie w jajniku a jakies okolo 10cm na bok od pachwiny tak wyzej , na razie leze bo az P sie wystraszyl ...

wff2krhmvaem9yip.png

karola po lewej , nawet nie wiem po ktorej jest wyrostek ...

Wzielabym sobie ketonal ale to po 15sek przechodzi , nic no jak bede miec jeszcze to jutro skocze do lekarza ...

wff2krhmvaem9yip.png

karola oby jeszcze az z takim bolem sie nie spotkalam , jakby ktos mi cos tam z 100 igiel wbijal ... Mam nadzieje , ze juz nie bedzie tak .

A skad sie te nerwobole biora ? Z nerwow ?

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Karmen gdzie jesteś, jak twoje piersi?
Hey Majka ucieklam na chwile
Mialam nerwa .. w czwartek dostalam plamien i potem @. Jedyne co mnie cieszy to cykle jak w zegarku po inofemie. A ciazy jak nie bylo,tak nima.
"Chu..j bombki strzelil- swiat nie bedzie" [emoji23]
Dzis juz mi troche lepiej,ale w czwartek i w piatek bylam przybita :/

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

Do góry