reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

W ogóle to uważam, ze te testy tak kijowo wychodzą, bo trzebaby je robić dwa razy dziennie. Pik hormonu mógł być rano np. Albo w nocy.... Lepiej jest się bzykać bez zastanawiania ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
majka gonie Cię u mnie 12dc ! [emoji12]

wff2krhmvaem9yip.png

EVEEE 12.09 - diabetolog
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]
TYNKA 14.09 - podgląd kropczeków [emoji171][emoji170]
EVEEE 14.09 - wizyta u ginekologa [emoji171]
EVEEE 16.09 - endokrynolog
ARTEMIDA 18.09 - wizyta u ginekologa
AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa

Majka no możecie jeden dzień przerwy zrobić. Plemniki się zregenerują trochę :)

Ja chyba tez dziś odpuszczam bo nawet jak owu jest dziś czy miałaby być jutro to już tyle plemniorow nalapalam, ze stuknie ;) byleby jajco pękło :)

U mnie 15dc, chyba nie ma sensu robić kolejnego testu owu? :D wszystkie idziemy łeb w łeb haha :p

Majka no możecie jeden dzień przerwy zrobić. Plemniki się zregenerują trochę :)

Ja chyba tez dziś odpuszczam bo nawet jak owu jest dziś czy miałaby być jutro to już tyle plemniorow nalapalam, ze stuknie ;) byleby jajco pękło :)

No ja dziś nie mam nawet żadnego śluzu jeszcze więc wątpię że owu będzie lada moment. Z tym łapaniem to mam kłopoty bo jakoś nie potrafię wyleżeć. A wy na prawdę macie tak że jak poleżycie to nic nie wyleci? Może wtedy faktycznie plemniory byłyby w stanie przeżyć 5 dni :D

majka gonie Cię u mnie 12dc ! [emoji12]

wff2krhmvaem9yip.png

EVEEE 12.09 - diabetolog
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]
TYNKA 14.09 - podgląd kropczeków [emoji171][emoji170]
EVEEE 14.09 - wizyta u ginekologa [emoji171]
EVEEE 16.09 - endokrynolog
ARTEMIDA 18.09 - wizyta u ginekologa
AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa
Wiem dlatego mam Cię też na oku jak już mówiłam ;)

Majka mi się sprawdza pozycja od tylu kiedy moj kończy to wtedy naprawdę podaje daleko i o dziwo nie wylatują [emoji12][emoji12] czasami leżę, ale czasami nie ma takiej możliwości [emoji6]

Majka mi się sprawdza pozycja od tylu kiedy moj kończy to wtedy naprawdę podaje daleko i o dziwo nie wylatują [emoji12][emoji12] czasami leżę, ale czasami nie ma takiej możliwości [emoji6]

Aaaaahaha dobre i co wtedy? Zostajesz w takiej pozycji na pół godziny?
Moja wyobraźnia wybiegła chyba za daleko... hahaha

reklama
Aaaaahaha dobre i co wtedy? Zostajesz w takiej pozycji na pół godziny?
Moja wyobraźnia wybiegła chyba za daleko... hahaha

Haha [emoji23] nie no obracam się na plecy z poduszka pod tyłkiem albo leżę na brzuchu. Raz tak, raz tak. W końcu któryś trafi do celu [emoji3]

Do góry