reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Zrobiłam drugi test owu, bo tamten chyba przemoczylam albo był wadliwy jakiś ;)
Wyszedł taki cień, ze go prawie nie widać, wiec po owu, już nie mam watpliwości [emoji4]
1473441742-3hdmtv.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
agnesis no to cale szczęście , wczoraj się spisał [emoji4]

Moj jak idzie popic to dopiero na drugo dzien wraca bo się boji przyjść do domu [emoji13]
Cale szczęście zdarzylo sie to tylko 3 razy [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png

EVEEE 12.09 - diabetolog
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]
TYNKA 14.09 - podgląd kropczeków [emoji171][emoji170]
EVEEE 14.09 - wizyta u ginekologa [emoji171]
EVEEE 16.09 - endokrynolog
ARTEMIDA 18.09 - wizyta u ginekologa
AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa

Oj spróbował by do domu nie wrócić, to by rano walizki zastał przed drzwiami [emoji28]
No spisał się kilka dni z rzędu to teraz może się odstresować ;)

Dziewczyny a wasi mężowie np piją piwo? Czy akurat ja dostałam wadliwy egzemplarz? [emoji12] [emoji33] [emoji481] [emoji482] [emoji481] [emoji481] [emoji481] [emoji481]

Dziecko śpi, mąż w pracy do 22, a matka relaxing[emoji370] [emoji477] [emoji336] [emoji433]

Napisane na GT-S7580 w aplikacji Forum BabyBoom

lavaza moj prawie w ogóle nie pije alko, od wielkiego dzwonu, jakis gril czy coś, na piwo to ja go zawsze namawiam, bo przecież sama pic nie będę [emoji12] ale moj chłop jest chudy jak patyk i on piwo, góra dwa o jest pełny, więcej sie nie wleje [emoji50]

Moj tam sie po pracy napije czasem max dwa , a często razem sie napijemy [emoji16]
Dzis na wieczorek kupilismy sobie barmanska pomarańczowa będziemy trinkowac [emoji14]

Kochane myslicie , ze te testy owu zielone z allegro beda zielone , moje sie koncza a z mila checia kupie ! [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png

EVEEE 12.09 - diabetolog
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]
TYNKA 14.09 - podgląd kropczeków [emoji171][emoji170]
EVEEE 14.09 - wizyta u ginekologa [emoji171]
EVEEE 16.09 - endokrynolog
ARTEMIDA 18.09 - wizyta u ginekologa
AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa

reklama
Mój to lubi się napić, ale tylko że mną, tak zauważyłam, dzisiaj kupiłam winko czerwone to 0.75 l będę sama piła, bo on piwo pije. Ja może jak się napijemy wina to może ta wredna @ przyjdzie

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry