reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum myśle, ze w 15dc to już jakieś konkrety Ci przedstawi [emoji5]

Coś bym zjadła, ale nie wiem co [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mówisz, że możesz – to możesz.
Mówisz, że nie możesz – to nie możesz.
Więc sobie wybierz.
— Mistrz Zen Seung Sahn

reklama
a jak będzie wszystko stało w miejscu to trochę lipa będzie [emoji30]

Ja tez mam smaka na coś , ale wieczorami to tylko chyba popcorn do filmu , jak zaraz mala pojdzie spac [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png

KRUCZYCA 08.09 - podglądamy bejbika [emoji171]
EVEEE 12.09 - diabetolog
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]
EVEEE 14.09 - wizyta u ginekologa [emoji171]
EVEEE 16.09 - endokrynolog
ARTEMIDA 18.09 - wizyta u ginekologa
AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa

Majka no ale nigdy na pewno nie robisz tych samych czynności przed mierzeniem ...
Dlatego temp możesz mieć taką zjechana i skoki bo jest zle mierzona i nigdy nie otrzymasz prawidłowego pomiaru [emoji6]
A czemu ze wzgledu na twojego nie możesz mierzyć ?

agnesis ale coś się dzieje i dobrze ! [emoji8]
Albo jutro będzie pozytyw bo juz bliziutko [emoji4]

U mnie dziś 10dc , myslicie ze w pon to bedzie 15dc cos bedzie na monicie. ?

wff2krhmvaem9yip.png

EVEEE 12.09 - diabetolog
Właśnie uwierz mi że jestem specem od harmonogramu dnia i zawsze wszystko mam zaplanowane, zawsze te same czynności robię w tej samej kolejności. Takie zboczenie. Nie zastanawiają mnie skoki temp tylko czemu ogólnie jest tak niska. A przy moim nie chce mierzyć bo i tak od budzika się już wierci i szkoda mi go a po za tym od jednego pik do drugiego mogłabym zasnąć. Jak odrazu się nie zerwe i nie zacznę swojego planu dnia tak jak zawsze to potem wszystko idzie źle.

majka no ale tak na prawdę przed wstaniem może być temperatura oki a po wstaniu się obniża ... Wiesz nie dowiesz sie jak nie sprawdzisz [emoji6]

Ja np osobiście na początku jak kiedys mierzylam to nie wstawalam z lozka , ale mierzylam np jak sie wyspalam raz o 8 a raz o 10 i mialam ta temp skoczna [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png

EVEEE 12.09 - diabetolog

nie no bo mówię że dopiero od kilku dni mierzę.

No właśnie nie wyobrażam sobie żeby mogła jeszcze spaść hehe
Może to ma związek z tym że ogólnie mam niską temp a wstaję i mierzę o 3 w nocy?
Najwazniejsze zebys spala 3-5 godzin a to nie bedzie mialo znaczenia

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

Ja to śluzu mam duzo ale nie tego co trzeba jak na razie [emoji16]

wff2krhmvaem9yip.png

EVEEE 12.09 - diabetolog
A to tez dobrze Bo z kremowego przerobi sie na bezbarwny [emoji4][emoji4][emoji4]

A propo sluzu wyczytalam w zeszlym tygodniu , ze jak chce sie wykryc dobrze sluz to najlepiej jest go skontrolowac po zrobieniu kupki, bylo tez napisane ze majac owulacje nie zawsze ten sluz wyplywa no a na kibelku to jak sie prze ta kupke too jednak sluz wyleci hehee.
Osobiscie stwierdzam,ze to jednak prawda

Ja pierdziu co to za opcja z tą qupa [emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png

EVEEE 12.09 - diabetolog

reklama
Apropos wydzielin to mi znow kuciamba psukusa robi bo dzisiaj brazowe smarki (przepraszam za dosadnosc :) ale to slowo idealnie mi pasuje) na papierze mialam. Poczulam jak cos leci i poszlam do toalety i zdziwko :/ dzisiaj 18dc. Szlag mnie trafia bo wczesniej te bezsensowne krwawienia a dzisiaj smarki :( w Polsce koniecxnie musze isc do gina bo tutaj chyba bede musiala zaczac umierac aby mi zrobili usg.

[emoji173] Nie ma stópki tak małej, by nie mogła zostawić śladu... [emoji173]

66,8kg ---> 63,0kg ---> 52kg

Do góry