reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ja zawsze o 7:30 , budzik opcja wyłącz , szybki pomiar i dalej spać jak mała jeszcze spi [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png

KRUCZYCA 08.09 - podglądamy bejbika [emoji171]
EVEEE 12.09 - diabetolog
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]
EVEEE 14.09 - wizyta u ginekologa [emoji171]
EVEEE 16.09 - endokrynolog
ARTEMIDA 18.09 - wizyta u ginekologa
AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa

reklama
Majka o 3 w nocy [emoji33] nic by mnie o tej porze nie obudziło [emoji1] ale nie ważne o której, ważne żeby zawsze o tej samej :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mówisz, że możesz – to możesz.
Mówisz, że nie możesz – to nie możesz.
Więc sobie wybierz.
— Mistrz Zen Seung Sahn
No ja tak do pracy wstaję :/ O 4 muszę być na stanowisku, 35km mam do przejechania więc jak wstaję o 3 to o 3.20 wyjeżdżam i ledwie zdążę się umyć, kawę wypić no i temp mierzę jeszcze na kibelku :D

majka to zle robisz jak na kibelku. Bo nie powinno sie wcale wstawać z lozka a termometr najlepiej pod reka mieć , bo takie mierzenie temp jest zlym pomiarem ...

wff2krhmvaem9yip.png

EVEEE 12.09 - diabetolog

Majka no właśnie termometr pod poduszkę i mierzysz przed wstaniem z łóżka :)

Dzol a śluz obserwujesz czy nie masz po clo śluzu?

Więc sobie wybierz.
— Mistrz Zen Seung Sahn

Ja to śluzu mam duzo ale nie tego co trzeba jak na razie [emoji16]

wff2krhmvaem9yip.png

EVEEE 12.09 - diabetolog

majka to zle robisz jak na kibelku. Bo nie powinno sie wcale wstawać z lozka a termometr najlepiej pod reka mieć , bo takie mierzenie temp jest zlym pomiarem ...

wff2krhmvaem9yip.png

EVEEE 12.09 - diabetolog
Właśnie czytałam żeby jak najszybciej po przebudzeniu i że takie coś jest jeszcze dopuszczalne bo nie zdąży się krążenie podnieść. W łóżku nie mierzę bo się boję że bym zasnęła no i ze względu na mojego K.

Mój owu delikatnie ciemnieje. Jutro chyba dam plemnikom odpocząć :p bo chyba jednak owulka rzeczywiście będzie w piątek albo w sobotę

1473270839-ekiubs.jpeg

Więc sobie wybierz.
— Mistrz Zen Seung Sahn

Sluz mam mleczny. Ale podczas seksu bylo mokro bez wspomagaczy wiec moze niekoniecznie on musi sie ujawniac na zewnatrz? Hmm ... dziwna jakas jestem.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

No na zewnątrz nie musi go być teoretycznie, ale wtedy cieżko stwierdzić czy już po owu. U mnie po owu robi się gesty i kremowy, nie rozciąga się. A w dzień owu to mi leje się tak, ze nie muszę go sprawdzać [emoji33]

Więc sobie wybierz.
— Mistrz Zen Seung Sahn

reklama
Majka no ale nigdy na pewno nie robisz tych samych czynności przed mierzeniem ...
Dlatego temp możesz mieć taką zjechana i skoki bo jest zle mierzona i nigdy nie otrzymasz prawidłowego pomiaru [emoji6]
A czemu ze wzgledu na twojego nie możesz mierzyć ?

agnesis ale coś się dzieje i dobrze ! [emoji8]
Albo jutro będzie pozytyw bo juz bliziutko [emoji4]

U mnie dziś 10dc , myslicie ze w pon to bedzie 15dc cos bedzie na monicie. ?

wff2krhmvaem9yip.png

EVEEE 12.09 - diabetolog

Do góry