reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Majka ja na tych skokach sie nie znam , ale wiem , ze np u mnie jest jeszcze ta faza niskich temperatur bo powyzej lini nic nie ma...
U mnie owu dalej z cieniem [emoji58]
1473267368503.png

wff2krhmvaem9yip.png

KRUCZYCA 08.09 - podglądamy bejbika [emoji171]
EVEEE 12.09 - diabetolog
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]
EVEEE 14.09 - wizyta u ginekologa [emoji171]
EVEEE 16.09 - endokrynolog
ARTEMIDA 18.09 - wizyta u ginekologa
AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa

Załączniki

• 1473267368503.png
    1473267368503.png
    46,5 KB · Wyświetleń: 368
reklama
A mnie sie wydaje ze te testy owu sa trefne tzn dobre ..tylko przeez 3 dni mialam dwie grube krechy a po 3 dniach juz nic takze mysle ze zdaly egzamin..nawet w ovufriend dzis mi odnotowalo owulacje,ze byla w tym czasie. Teraz czekam na owoc milosci haha

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

Ostatnia edycja:
A na te dni plodne i owu z apki nie ma co patrzec bo u mnie to też wielka niewiadoma [emoji41]

wff2krhmvaem9yip.png

EVEEE 12.09 - diabetolog

No robię bo moja owu to wielka zagadka ale tak jak zawsze jakiś cień wychodził tak od wczoraj normalnie biel, nic! Mieżę temp od kilku dni. Ile mniej więcej wynosi skok? Wygląda na to że moja temp stała to 35,80 nie za niska?
A wiesz ze ja tez tak schizowalam jeszcze pare dni temu,ale laski agnesis,bum i nessi mi powiedzialy ze temp mi nie urosnie dopoki nie zakkonczy siie owu- mialy racje. Takze spokojnie. Moze byc ze jeszcze sie obnizy. Jak tak teraz patrze na moje tempki to faktycznie ze w dniach owu faktycznie szla jeszcze bardziej w dol...
Pozostaje ci czekac,tak jak mi [emoji8]

majka a masz gdzies twoj wykres?

wff2krhmvaem9yip.png

EVEEE 12.09 - diabetolog

Ej ale na tym wykresie nie ma mojej temp stałej a miałaby jeszcze spaść?
Mi przez 4 dni spadala haaa i przed owu jeszcze o 0,2 no a w dzien owu jeszcze bardziej takze mozesz byc spokkojna.
Jak zobaczysz ze ktoregos dnia skoczy na 36 z groszami to bedzie Po owu. Poki co rob testy na pewno wykryja. I pomyslec ze moje 3 testy w dniach najbardziej plodnych byly sliczne [emoji7] ta druga kreska byla taka ciemna wiec nie wydaje mi sie zeby klamaly, Bo oprocz tego pelno sluzu szyjka wysoko no i chodzic nie moglam tak mnie jebalo w okolicach jajowodu haha. Sorki za wyrazenia [emoji39]

majka a masz gdzies twoj wykres?

wff2krhmvaem9yip.png

EVEEE 12.09 - diabetolog
nie no bo mówię że dopiero od kilku dni mierzę.
Mi przez 4 dni spadala haaa i przed owu jeszcze o 0,2 no a w dzien owu jeszcze bardziej takze mozesz byc spokkojna.
Jak zobaczysz ze ktoregos dnia skoczy na 36 z groszami to bedzie Po owu. Poki co rob testy na pewno wykryja. I pomyslec ze moje 3 testy w dniach najbardziej plodnych byly sliczne [emoji7] ta druga kreska byla taka ciemna wiec nie wydaje mi sie zeby klamaly, Bo oprocz tego pelno sluzu szyjka wysoko no i chodzic nie moglam tak mnie jebalo w okolicach jajowodu haha. Sorki za wyrazenia [emoji39]

No właśnie nie wyobrażam sobie żeby mogła jeszcze spaść hehe
Może to ma związek z tym że ogólnie mam niską temp a wstaję i mierzę o 3 w nocy?

reklama
Majka o 3 w nocy [emoji33] nic by mnie o tej porze nie obudziło [emoji1] ale nie ważne o której, ważne żeby zawsze o tej samej :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mówisz, że możesz – to możesz.
Mówisz, że nie możesz – to nie możesz.
Więc sobie wybierz.
— Mistrz Zen Seung Sahn

Do góry