reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hej

Dżoł- miłej pracy :)

agnessi- dobre , ja zawsze zaciągam ręczny nawet na prostej drodze, a raz nawet przejechałam na ręcznym 3 km :-D

Carmen- witam w clubie tez mam lenia

Mnie od paru dni boli cały czas głowa , już mam jej dość!!

Udanego weekendu

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jakie było moje zaskoczenie, gdy odkryłam, że auto jest puste :o jakiś facet mógłby go wepchnąć na parking kamieniem zostawić, ale nikomu sie nie chciało. Zadzwoniłam gdzie trzeba, bo to dużo nie trzeba żeby ktoś w niego uderzył albo on w kogoś. Tym bardziej że jeździł trochę w przód, trochę w tył... takie krzywe drogi :p

Hejka! A moje dzieci w szkole na 2 godziny, taka akcja - czytanie dzieciom. Pierwszy raz wrócą sami bo wczoraj wszyscy się mnie pytali po co ja po nich przyszłam no to już im wstydu nie będę robić...

Ale to nie zaden wstyd jak matka odbiera dzieci ze szkoly. W dzisiejszych czasach jest roznie i NIGDY nie wiadomo!!!
Ja mojej malej chyba bede wisiala na karku do 18 roku zycia [emoji23][emoji23]

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

Ale to nie zaden wstyd jak matka odbiera dzieci ze szkoly. W dzisiejszych czasach jest roznie i NIGDY nie wiadomo!!!

Wiesz że trzymanie tak dzieci na uwięzi nie wróży nic dobrego - ja mając 6 lat już sama wszędzie pomykałam - a musiałam przejść przez przejazd kolejowy bez zapór...
Kanapki do szkoły też sama sobie robiłam - mama tylko chleb pokroiła
Wynikiem tego szybko stałam się samodzielna.

Dla mnie to nie jest wstyd ale dla nich chyba trochę tak. Nie wyobrażasz sobie jak się cieszyli że mogą sami wracać. Moja opiekunka zaszła w ciążę i będzie ich zaprowadzać tylko do kwietnia. Oczywiście moje pociechy wymyśliły sobie że przecież mogą sami chodzić. Co to to nie. Nie wyobrażam sobie tak małych dzieci z kluczem na szyi :D

Hey.

Majka mam to samo ... mój chce sam wracać ze szkoły ...wczoraj udało mi się z nim dogadać ze go dobierzemy ale w poniedziałek to już chyba nie przejdzie ... jedna ruchliwa ulica do przejścia grr ... zawał na miejscu .. no ale co zrobić ,z drugiej strony fajnie ze samodzielny .... pierwszy raz będzie najgorszy potem damy rade jakoś ....

Artemida ja z dzieciństwa pamiętam ze ja z rodzeństwem tez szybko ... sami tramwajem 2 przystanki jechaliśmy nie było że nie ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Mnie też zaprowadzili do szkoły tylko pierwszego dnia, a później urządziłam awanturę, że chce sama i koniec kropka :)

Hey.

Majka mam to samo ... mój chce sam wracać ze szkoły ...wczoraj udało mi się z nim dogadać ze go dobierzemy ale w poniedziałek to już chyba nie przejdzie ... jedna ruchliwa ulica do przejścia grr ... zawał na miejscu .. no ale co zrobić ,z drugiej strony fajnie ze samodzielny .... pierwszy raz będzie najgorszy potem damy rade jakoś ....

Artemida ja z dzieciństwa pamiętam ze ja z rodzeństwem tez szybko ... sami tramwajem 2 przystanki jechaliśmy nie było że nie ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

A nie ma sygnalizacji świetlnej przy tej ruchliwej drodze?

reklama
Do góry