reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hejka. Jestem szczęśliwa i w szoku. Na chwilę obecną to bliźnięta jednojajowe. Jedno ma już bijące serduszko a drugie jeszcze nie. Za dwa tygodnie wizyta kontrolna i założenie karty ciąży no i ostateczne rozpoznanie. A tu zdjęcie. Przy pecherzyki żółtkowym widać dwa maluśkie przecinki jeden pod drugim.

Cudownie! No naprawdę taka nagroda! Najpiekniejsza :tak::tak:

reklama
Wow!!!! Blizniaki!!! Tessss bym chciala!!!
Gratuluje !!! Bedzie dobrze!! Jeden strzal-dwa gole jak to ja mowie ihihi

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

agnesis hahaha mam tak samo [emoji14] normalnie sie poplakalam [emoji23]

Pięknie noo , może komus sie uda jeszcze z blizniakami [emoji14]

Tynkus zazdroszcze [emoji172][emoji169][emoji182]

wff2krhmvaem9yip.png

TYNKA 31.08 - wizyta u ginekologa [emoji172][emoji777]
NATI 01.09 - wizyta u ginekologa [emoji170]
BUM 05.09 - monitoring
DZOL 05.09 - monitoring
EVEEE 12.09 - diabetolog
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]
EVEEE 14.09 - wizyta u ginekologa [emoji171]
EVEEE 16.09 - endokrynolog
AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa

Tynka a co bralas?? Clo?? To dlatego masz blizniaki czy po prostu zostalas tym dlugim czekaniem tak pieknie nagrodzona..?[emoji4]

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

reklama
Dziękuję dziewczyny za miłe slowa:-) tyle miesięcy na tym forum spędziłam i zawsze ze mną byłyście i pocieszałyście mnie, że się doczekam. Mialyscie rację i teraz ja wam mówię że nadejdzie dla każdej z was ta chwila:-)

Do góry