reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum - u mnie sałatki wymyślam na zawołanie ale ostatnio podeszła mi bardzo taka:
Kabanosy, czerwona fasola, zielony ogórek, konserwowy ogórek, kukurydza z puszki, papryka czerwona pokrojona w kostkę. Do tego grecki jogurt (w wersji mniej fitt creme freche) :D

reklama
Mozesz zrobic taka na slodko : ryz,ananas w kostke ,kurczak usmazony uprzednio z curry,rodzynki. Jest dobra ale to kwestia gustu. Ja ja pozeram Sama cala miche hehe.
Tluszczu musi byc troche wiecej w kurczaku i curry tez wiecejj to taka fajna zotla wyjdzie.

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

eveee - piękny bobas !!!

xBUMx - odwołałam jutrzejszą wizytę, bo mi się z rozpoczęciem roku młodego pokryje, a K w pracy więc muszę ja iść.

agnesis - śliczny kolor :)

Mi tak łepetyna pęka, że hej :/ ciśnienie zmierzyłam : 94/63 tętno 89
Wypiłam kawę, wzięłam procha i nic nie drgnie :/

Dziewczyny no nie mowcie ze urodzila,gdy byla pijana i dziecko tez pijane!!!!! Ja pierdziele co za su...ka a kobiety co chca zajsc to nie moga . Gdzie tu qrwa sprawiedliwosc!!!
W ogole moja szwagierka jest w ciazy koniec 8 miesiaca teraz i tez pali 2 paki fajek na dzien Bo twierdzi ze zestresowana!!!!!
W ogole przestalam z nia gadac, tak mnie wkurw... tymi fajkami. A recha tak od samego poczatku. Srala sie ze dla dziecka rzuci,a gown... zrobila!! Znienawidzilam ja troszke za to!!!

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

W porządku jest, nie gryzie się. Ja z reguły robię tak ze daje 2 pomidory, 1-2 ogórki zielone zależy jak duże (pokrojone w kostke), makaron (ja gotuje całą paczkę bo lubie duzo), 1-2 ogórki konserwowe (na tarce o dużych oczkach) ale możesz najpierw dac jeden A potem dołożyć do smaku ( ocet w ogorkach daje taki kwaskowy posmak). Jogurt mieszam z łyżka majonezu i wyciskam kilka ząbków czosnku. Potem mieszam wszystko razem.
Pieprz i sól do smaku.

Bum ja taką mam: 30 dag łososia ( ja kupuję ścinki łososia) makaron rurki, kapary, pomidory suszone ( możesz kupić w zestawie pomidory i kapary) , roszponka. Wszystko mieszasz i zalewasz wszystko tym olejem że słoika, który zostaje z pomidorów.
Bum mam pytanie czym Ty malujesz włosy tzn. jaką farbą, bo masz kolor który mi się marzy [emoji2]?

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

Carmen nie na słodko nie do mnie , nie lubie połączenia miesa z czyms slodkim , jak np schab z zurawina tez mi nie podchodzi [emoji4] wiec musisz mi wybaczyć [emoji14]

Artemida zapisalam [emoji4]

Nessi uuuuu a zapisalas sie na kiedys? [emoji6]
Skąd ten ból głowy [emoji19]

Karola brzmi pysznie [emoji4]

Ja to padne do tych urodzin , niby jeszcze 3 tyg ale wszystko sama musze ogarnąć !
P pracuje a nie lubie pomocy od innych i potem mam probelm , wiec zabieram się wczesniej za wszystko [emoji23]
Nawet z małą dziś wybieralismy sukienke z posrod 30 innych , bo ja ją tak kocham w tych sukienkach jak nie wiem co , tylko na okazje [emoji14]
I wygrala tak , nawet mala jej ściągnąć nie chciała i wlasnie potrzebuje taka spinke cos w tym stylu do tej sukienki najlepiej kwiatek taki wiekszy , mam wizje ale zapewne pozniej będzie lipa [emoji16]

1472663469157.jpg

wff2krhmvaem9yip.png

TYNKA 31.08 - wizyta u ginekologa [emoji172][emoji777]
NATI 01.09 - wizyta u ginekologa [emoji170]
BUM 05.09 - monitoring
DZOL 05.09 - monitoring
EVEEE 12.09 - diabetolog
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]
EVEEE 14.09 - wizyta u ginekologa [emoji171]
EVEEE 16.09 - endokrynolog
AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa

Załączniki

• 1472663469157.jpg
    1472663469157.jpg
    58,2 KB · Wyświetleń: 134
Carmen dziecko miało 1,77 promila we krwi... bez komentarza.

Nessi mi też głowa pęka i jeszcze plecy bolą. Przyjemne to nie jest :/

Bum ja taką mam: 30 dag łososia ( ja kupuję ścinki łososia) makaron rurki, kapary, pomidory suszone ( możesz kupić w zestawie pomidory i kapary) , roszponka. Wszystko mieszasz i zalewasz wszystko tym olejem że słoika, który zostaje z pomidorów.
Bum mam pytanie czym Ty malujesz włosy tzn. jaką farbą, bo masz kolor który mi się marzy [emoji2]?

Dzięki za przepis , zapisze ! [emoji14]
Hmmm ja ostatnio jaka malowalam to z avon farba blond szampanski czy cos takiego , ale ja to juz mam ombre hahaha muszę kupić jakas i pomalowac te włosy [emoji6]

wff2krhmvaem9yip.png

BUM 05.09 - monitoring
DZOL 05.09 - monitoring
EVEEE 12.09 - diabetolog

reklama
Dzięki za przepis , zapisze ! [emoji14]
Hmmm ja ostatnio jaka malowalam to z avon farba blond szampanski czy cos takiego , ale ja to juz mam ombre hahaha muszę kupić jakas i pomalowac te włosy [emoji6]

wff2krhmvaem9yip.png

BUM 05.09 - monitoring
DZOL 05.09 - monitoring
EVEEE 12.09 - diabetolog
Dzięki następnym razem zamówienia, ja dzisiaj w Rossmanie kupiłam loreal platynowy blond i jutro zobaczę efekty

Do góry