reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum - u mnie sałatki wymyślam na zawołanie ale ostatnio podeszła mi bardzo taka:
Kabanosy, czerwona fasola, zielony ogórek, konserwowy ogórek, kukurydza z puszki, papryka czerwona pokrojona w kostkę. Do tego grecki jogurt (w wersji mniej fitt creme freche) :D

reklama
Mozesz zrobic taka na slodko : ryz,ananas w kostke ,kurczak usmazony uprzednio z curry,rodzynki. Jest dobra ale to kwestia gustu. Ja ja pozeram Sama cala miche hehe.
Tluszczu musi byc troche wiecej w kurczaku i curry tez wiecejj to taka fajna zotla wyjdzie.

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

eveee - piękny bobas !!!

xBUMx - odwołałam jutrzejszą wizytę, bo mi się z rozpoczęciem roku młodego pokryje, a K w pracy więc muszę ja iść.

agnesis - śliczny kolor :)

Mi tak łepetyna pęka, że hej :/ ciśnienie zmierzyłam : 94/63 tętno 89
Wypiłam kawę, wzięłam procha i nic nie drgnie :/

Dziewczyny no nie mowcie ze urodzila,gdy byla pijana i dziecko tez pijane!!!!! Ja pierdziele co za su...ka a kobiety co chca zajsc to nie moga . Gdzie tu qrwa sprawiedliwosc!!!
W ogole moja szwagierka jest w ciazy koniec 8 miesiaca teraz i tez pali 2 paki fajek na dzien Bo twierdzi ze zestresowana!!!!!
W ogole przestalam z nia gadac, tak mnie wkurw... tymi fajkami. A recha tak od samego poczatku. Srala sie ze dla dziecka rzuci,a gown... zrobila!! Znienawidzilam ja troszke za to!!!

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

W porządku jest, nie gryzie się. Ja z reguły robię tak ze daje 2 pomidory, 1-2 ogórki zielone zależy jak duże (pokrojone w kostke), makaron (ja gotuje całą paczkę bo lubie duzo), 1-2 ogórki konserwowe (na tarce o dużych oczkach) ale możesz najpierw dac jeden A potem dołożyć do smaku ( ocet w ogorkach daje taki kwaskowy posmak). Jogurt mieszam z łyżka majonezu i wyciskam kilka ząbków czosnku. Potem mieszam wszystko razem.
Pieprz i sól do smaku.

Bum ja taką mam: 30 dag łososia ( ja kupuję ścinki łososia) makaron rurki, kapary, pomidory suszone ( możesz kupić w zestawie pomidory i kapary) , roszponka. Wszystko mieszasz i zalewasz wszystko tym olejem że słoika, który zostaje z pomidorów.
Bum mam pytanie czym Ty malujesz włosy tzn. jaką farbą, bo masz kolor który mi się marzy [emoji2]?

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

Carmen nie na słodko nie do mnie , nie lubie połączenia miesa z czyms slodkim , jak np schab z zurawina tez mi nie podchodzi [emoji4] wiec musisz mi wybaczyć [emoji14]

Artemida zapisalam [emoji4]

Nessi uuuuu a zapisalas sie na kiedys? [emoji6]
Skąd ten ból głowy [emoji19]

Karola brzmi pysznie [emoji4]

Ja to padne do tych urodzin , niby jeszcze 3 tyg ale wszystko sama musze ogarnąć !
P pracuje a nie lubie pomocy od innych i potem mam probelm , wiec zabieram się wczesniej za wszystko [emoji23]
Nawet z małą dziś wybieralismy sukienke z posrod 30 innych , bo ja ją tak kocham w tych sukienkach jak nie wiem co , tylko na okazje [emoji14]
I wygrala tak , nawet mala jej ściągnąć nie chciała i wlasnie potrzebuje taka spinke cos w tym stylu do tej sukienki najlepiej kwiatek taki wiekszy , mam wizje ale zapewne pozniej będzie lipa [emoji16]

1472663469157.jpg

wff2krhmvaem9yip.png

TYNKA 31.08 - wizyta u ginekologa [emoji172][emoji777]
NATI 01.09 - wizyta u ginekologa [emoji170]
BUM 05.09 - monitoring
DZOL 05.09 - monitoring
EVEEE 12.09 - diabetolog
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]
EVEEE 14.09 - wizyta u ginekologa [emoji171]
EVEEE 16.09 - endokrynolog
AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa

Załączniki

• 1472663469157.jpg
    1472663469157.jpg
    58,2 KB · Wyświetleń: 139
Carmen dziecko miało 1,77 promila we krwi... bez komentarza.

Nessi mi też głowa pęka i jeszcze plecy bolą. Przyjemne to nie jest :/

Bum ja taką mam: 30 dag łososia ( ja kupuję ścinki łososia) makaron rurki, kapary, pomidory suszone ( możesz kupić w zestawie pomidory i kapary) , roszponka. Wszystko mieszasz i zalewasz wszystko tym olejem że słoika, który zostaje z pomidorów.
Bum mam pytanie czym Ty malujesz włosy tzn. jaką farbą, bo masz kolor który mi się marzy [emoji2]?

Dzięki za przepis , zapisze ! [emoji14]
Hmmm ja ostatnio jaka malowalam to z avon farba blond szampanski czy cos takiego , ale ja to juz mam ombre hahaha muszę kupić jakas i pomalowac te włosy [emoji6]

wff2krhmvaem9yip.png

BUM 05.09 - monitoring
DZOL 05.09 - monitoring
EVEEE 12.09 - diabetolog

reklama
Dzięki za przepis , zapisze ! [emoji14]
Hmmm ja ostatnio jaka malowalam to z avon farba blond szampanski czy cos takiego , ale ja to juz mam ombre hahaha muszę kupić jakas i pomalowac te włosy [emoji6]

wff2krhmvaem9yip.png

BUM 05.09 - monitoring
DZOL 05.09 - monitoring
EVEEE 12.09 - diabetolog
Dzięki następnym razem zamówienia, ja dzisiaj w Rossmanie kupiłam loreal platynowy blond i jutro zobaczę efekty

Do góry