reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Ja bym chciala bardzo blizniaki, za to mojego by do wariatkowa wywiezli [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Mozecie poprosic o blizniaki dla mnie hehe

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

To ja życzę z całego serca tym co chcą bliźniaki :-) wysyłam fluidy :-)

Jutro rozpoczęcie roku !!!! I bede mieć pare godzin spokoju , przedszkole / szkoła no i wożenie na zajęcia dodatkowe ale dopiero od października

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Carmen nie brałam nic. I to bliźnięta jednojajowe są. Powstały z jednej komórki i będą identyczne i tej samej płci:-) mogą się trafić każdemu. To po prostu przypadek był. Naprawdę jak nagroda za te miesiące czekania:-)
No fakt nagroda.
A wiesz ze ja nigdy nie zajarzylam jak moze byc dwojka z jednej komorki...Ale jak widac moze [emoji4][emoji4]

To ja życzę z całego serca tym co chcą bliźniaki :-) wysyłam fluidy :-)

Jutro rozpoczęcie roku !!!! I bede mieć pare godzin spokoju , przedszkole / szkoła no i wożenie na zajęcia dodatkowe ale dopiero od października

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzieki hehe [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]

Chcialabym blizniaki Bo Moj juz mi oznajmil ze po drugim dziecku mam sobie wybic z glowy trzecie.
Wiec tak prosze,zeby i mnie Pan Bog nagrodzil ihihj

reklama
Do góry