reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Najgorsze jest ze córka bez przerwy o nim mówi. Ma 4 lata i nie idzie wytłumaczyć. Niby wie ze jest w niebie ale ona go tak kocha. Co idziemy na cmentarz mowi zeby nie wyglupial sie i przyszedł w końcu do niej. Widzi gwiazdę pierwszą to mówi ze to braciszek na nią patrzy. A w sklepie lizaki kupuje sobie i jemu. To mnie dołuje. Ona tak sie cieszyła a najbardziej cierpi. Mówi ze drugą dzidzie tez będzie kochać Ale ona chce szymusia

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Rene smutne to bardzo [emoji17] ale z czasem zrozumie a ty musisz być silna w takiej sytuacji jak do tej pory , teraz donosisz kochana maluszka do końca ! [emoji8]

wff2krhmvaem9yip.png

OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji170]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji171]
BUM 30.08 - wizyta u ginekologa
TYNKA 31.08 - wizyta u ginekologa [emoji172]

Rene a mnie się wydaje że to dobrze że ona często mówi o braciszku. Chyba byłoby gorzej gdyby dusiła w sobie emocje. W końcu 4 latka to już bardzo rozumna dziewczynka. Później zaakceptuje to że brat patrzy na nią z góry i czuwa, ale ciałem być obok niej nie może. Jeśli to dla ciebie zbyt bolesne to nie mów, ale mam pytanie. Szymuś był chory, czy zmarł na skutek wcześniactwa?

Dostał 6pkt. Panie które odbieraly poród wiozac go później w inkubatorze wcale nie martwily sie wrecz były pewne o niego. On nawet sam oddychal.na poczatku sam jadł Ale wiadomo to tylko 28 tc.nawet mocz i stolec pięknie oddawał. Komplikacje zaczely sie później. Nagle odma plucna ,potem wylewy do mózgu,padaczki. Zmarl mi w wigilię . Sam odszedł bidulek. Na sekcji zwlok wyszlo ze mial wadę wrodzoną -gruczolakowatosc torbielowata pluc. Czyli jak powstaje ten narząd między 6-8 tc ciąży coś zaburzylo proces. Gdyby urodził sie o czasie nie bylo by żadnego problemu no robią operację i ślad zanika ale na wczesniakach tego nie robią. Okazalo sie w 26 tc ze mialam łożysko centralnie przodujace. W szpitalu leżałam dwa tyg az dostałam silnego krwotok i szybki zabieg operacyjny zeby nas ratować. Ponoć to przypadek i następna ciąża moze byc zupełnie zdrowa a dziecko bez wad. Bo to nie dziedziczne. Zwłaszcza ze pierwsza córka ur o czasie poród sn

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Patunia przejdzie chlopowi ino obiadu nie ugotuj [emoji6]

wff2krhmvaem9yip.png

OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji170]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji171]
BUM 30.08 - wizyta u ginekologa
TYNKA 31.08 - wizyta u ginekologa [emoji172]

reklama
Rene wielka tragedia cię spotkała. Bardzo mi przykro naprawdę. Synek czuwa teraz nad wami i nie da wam zrobić krzywdy. Wszystkie będzie dobrze. Wierzę w to całym sercem. A martwić się niestety będziesz. Taka już matczyna natura.

Do góry