reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Nessi ja ciebie też kocham [emoji16][emoji87][emoji169] nie przeszkadza mi to przecież [emoji4]

A co to nasza kolezanka aga poszła ?...

wff2krhmvaem9yip.png

OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji170]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji171]
BUM 30.08 - wizyta u ginekologa
TYNKA 31.08 - wizyta u ginekologa [emoji172]

Dziewczyny pomóżcie. Jestem w 8 tc. Ale niepokoją mnie te objawy. Non stop jestem zmęczona tylko bym leżała to jestem w stanie zrozumieć. Mdli mnie ake wymiotować nie wymiotuje. Głodna jestem ale jak pomyślę żeby zjeść to nieeee. No i pochodzę trochę to zaraz mnie boli brzuch. Ten brzuch mnie niepokoi.Wzięłam nospe forte ale dalej mnie jakby ćmił. Taki dziwny tępy ból. Niby to 3 ciąża. Drugą straciłam w 28 tyg synek po mcu zmarł dlatego juz nie wiem czy panikuje czy ten brzuch tak ma być. Plamien nie mam

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Rene dopoki nie ma plamien nie panikuj , takie objawy w ciazy sa...
A jak sie martwisz zawsze możesz na IP jechać dla własnego spokoju [emoji6]

wff2krhmvaem9yip.png

Rene tak mi przykro, że cię taka tragedia spotkała...brak mi słów:-( bardzo Ci współczuję i nie jestem w stanie sobie wyobrazić co czujesz.
Jestem w ciąży pierwszy raz, ale też mnie brzuch pobolewa i to właśnie taki tępy ból jajników jest. Gin powiedział, że to dobrze bo się macica rozciąga. Jak bardzo boli to mam właśnie wziąć nospe. Według mnie to normalne że podbrzusze na początku ciąży boli.
Jeśli bardzo się martwisz to podjedź na sor może...

majka ja za inofem dalam 51.99 zł [emoji14]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Lo matko co za emocje od rana :)
Agnesis oby jutro juz nie bylo watpliwosci!

Rene ogromnie mi przykro z powodu synka. A bolem sie nie przejmuj, wszystko sie rozciaga, ja bardzo czulam rozciaganie i klucie. Poki to nie przypomina skurczy to wszystko jest okej :)

[emoji173] Nie ma stópki tak małej, by nie mogła zostawić śladu... [emoji173]

66,8kg ---> 63,0kg ---> 52kg

Do góry