reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum ja mam go brać najwcześniej 2 dni po owulacji. Ale tak jak wczoraj zaczęłam to ok. I przez 10 dni.dwa razy dziennie po jednej tabletce. Chyba że okres przyjdzie wcześniej to do okresu..

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A u mnie wczoraj kreski owu nie bylo drugiej a dzisiaj jest hmm , jakos mi sie nie wydaje , ze owu moze być [emoji53] Zobacz załącznik 769435

wff2krhmvaem9yip.png

OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji170]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji171]
BUM 30.08 - wizyta u ginekologa
TYNKA 31.08 - wizyta u ginekologa [emoji172]

Haha się owulki doczekasz prędzej jak @ :p
Teraz jak bierzesz lutke to Ci to nie grozi ;)

agnesis no nam kazał przyjsc 3 miesiące po cieczce , a pies sie po sterylce zmienia albo tak albo tak ... Moja kolezanka myslala , ze jej suczka sie wycisza a ma shih tzu to zrobik sie z niej maly agresor tak samo [emoji1]
Co do testów masakra dziwne , ten sluz mam taki dziwny i gadam se , a bede sobie robić , ake tak czy siak ponoc lutka blokuje owu jak sie bierze przed [emoji52]

Zuza no okres przewaznie sie pojawia po zakonczeniu brania tabletek...

wff2krhmvaem9yip.png

Bum ja mam go brać najwcześniej 2 dni po owulacji. Ale tak jak wczoraj zaczęłam to ok. I przez 10 dni.dwa razy dziennie po jednej tabletce. Chyba że okres przyjdzie wcześniej to do okresu..

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale musisz mieć stały dzień na odstawienie dupka, jak np. Masz brać od 2dpo do 12dpo to zawsze 12dpo powinnaś robić test i odstawiac, bo cykl Ci się wydłużyć może.

Jeszcze to są te niebieskie testy , a one były dla mnie najgorsze buuu [emoji35] jednak wole z allegro różowe [emoji3]

wff2krhmvaem9yip.png

agnesis no nam kazał przyjsc 3 miesiące po cieczce , a pies sie po sterylce zmienia albo tak albo tak ... Moja kolezanka myslala , ze jej suczka sie wycisza a ma shih tzu to zrobik sie z niej maly agresor tak samo [emoji1]
Co do testów masakra dziwne , ten sluz mam taki dziwny i gadam se , a bede sobie robić , ake tak czy siak ponoc lutka blokuje owu jak sie bierze przed [emoji52]

Zuza no okres przewaznie sie pojawia po zakonczeniu brania tabletek...

wff2krhmvaem9yip.png

Co do blokowania owu to zdania są podzielone. W ulotce jest napisane że stosuje się w cyklach bezowulacyjnych, ale nie sprecyzowali w jakim celu :p

agnesis no mi gin z NFZ przepisal od 10 do 24dc raz , az w szoku bylam [emoji46] ale cykle i tak mi sie nie wyrównaly [emoji58]
W cyklach bezowulacyjnych do wywolania chyba @ [emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png

A jeśli mój pies po sterylce zrobi się bardziej narwany, nieogarnięty i agresywny to ją nam uspia, bo ona i tak jest nieokrzesana. Jeszcze do mnie czuję respekt, ale mojemu może na łeb wejść i już dwa razy mu na spacerze kogoś ugryzła :) przy mnie się nie odważyła :p tyko na psy i suki warczy i jeży się.
Ale tak naprawdę to ona jest łagodna i ludzie i dzieci do domu przychodzą i nie zjadła nikogo.

agnesis no mi gin z NFZ przepisal od 10 do 24dc raz , az w szoku bylam [emoji46] ale cykle i tak mi sie nie wyrównaly [emoji58]
W cyklach bezowulacyjnych do wywolania chyba @ [emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png

Chyba tylko po to ;)

reklama
agnesis no dominuje nad twoim , jest to bardzo złe . On jej nie może na to pozwolić , macie psa z charakterem i trzeba z nią pracować niestety ...
My z nasza mamy podobnie , przy mnie sie słucha , wsytarczy , ze pstrykne palcem ona juz wie , ze ma byc kolo mnie . A mojego P wcale nie słuchała , zaczal pracowac z nia w domu i sie zaczela sluchac , gorzej na dworze bo P z nią na dwor tylko na siku , kupe i do domu , a potem sie dziwi , że pies mnie slucha a nie jego jak nic przy niej nie działa [emoji6]
A na dodatek jak z jednego problemu wychodzimy, pakujemy sie w następny i wiecznie coś z tym lobuzem [emoji41]
1472061439697.jpg

wff2krhmvaem9yip.png

Załączniki

• 1472061439697.jpg
    1472061439697.jpg
    75,6 KB · Wyświetleń: 100
Do góry