reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum ja mam go brać najwcześniej 2 dni po owulacji. Ale tak jak wczoraj zaczęłam to ok. I przez 10 dni.dwa razy dziennie po jednej tabletce. Chyba że okres przyjdzie wcześniej to do okresu..

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A u mnie wczoraj kreski owu nie bylo drugiej a dzisiaj jest hmm , jakos mi sie nie wydaje , ze owu moze być [emoji53] Zobacz załącznik 769435

wff2krhmvaem9yip.png

OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji170]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji171]
BUM 30.08 - wizyta u ginekologa
TYNKA 31.08 - wizyta u ginekologa [emoji172]

Haha się owulki doczekasz prędzej jak @ :p
Teraz jak bierzesz lutke to Ci to nie grozi ;)

agnesis no nam kazał przyjsc 3 miesiące po cieczce , a pies sie po sterylce zmienia albo tak albo tak ... Moja kolezanka myslala , ze jej suczka sie wycisza a ma shih tzu to zrobik sie z niej maly agresor tak samo [emoji1]
Co do testów masakra dziwne , ten sluz mam taki dziwny i gadam se , a bede sobie robić , ake tak czy siak ponoc lutka blokuje owu jak sie bierze przed [emoji52]

Zuza no okres przewaznie sie pojawia po zakonczeniu brania tabletek...

wff2krhmvaem9yip.png

Bum ja mam go brać najwcześniej 2 dni po owulacji. Ale tak jak wczoraj zaczęłam to ok. I przez 10 dni.dwa razy dziennie po jednej tabletce. Chyba że okres przyjdzie wcześniej to do okresu..

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale musisz mieć stały dzień na odstawienie dupka, jak np. Masz brać od 2dpo do 12dpo to zawsze 12dpo powinnaś robić test i odstawiac, bo cykl Ci się wydłużyć może.

Jeszcze to są te niebieskie testy , a one były dla mnie najgorsze buuu [emoji35] jednak wole z allegro różowe [emoji3]

wff2krhmvaem9yip.png

agnesis no nam kazał przyjsc 3 miesiące po cieczce , a pies sie po sterylce zmienia albo tak albo tak ... Moja kolezanka myslala , ze jej suczka sie wycisza a ma shih tzu to zrobik sie z niej maly agresor tak samo [emoji1]
Co do testów masakra dziwne , ten sluz mam taki dziwny i gadam se , a bede sobie robić , ake tak czy siak ponoc lutka blokuje owu jak sie bierze przed [emoji52]

Zuza no okres przewaznie sie pojawia po zakonczeniu brania tabletek...

wff2krhmvaem9yip.png

Co do blokowania owu to zdania są podzielone. W ulotce jest napisane że stosuje się w cyklach bezowulacyjnych, ale nie sprecyzowali w jakim celu :p

agnesis no mi gin z NFZ przepisal od 10 do 24dc raz , az w szoku bylam [emoji46] ale cykle i tak mi sie nie wyrównaly [emoji58]
W cyklach bezowulacyjnych do wywolania chyba @ [emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png

A jeśli mój pies po sterylce zrobi się bardziej narwany, nieogarnięty i agresywny to ją nam uspia, bo ona i tak jest nieokrzesana. Jeszcze do mnie czuję respekt, ale mojemu może na łeb wejść i już dwa razy mu na spacerze kogoś ugryzła :) przy mnie się nie odważyła :p tyko na psy i suki warczy i jeży się.
Ale tak naprawdę to ona jest łagodna i ludzie i dzieci do domu przychodzą i nie zjadła nikogo.

agnesis no mi gin z NFZ przepisal od 10 do 24dc raz , az w szoku bylam [emoji46] ale cykle i tak mi sie nie wyrównaly [emoji58]
W cyklach bezowulacyjnych do wywolania chyba @ [emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png

Chyba tylko po to ;)

reklama
agnesis no dominuje nad twoim , jest to bardzo złe . On jej nie może na to pozwolić , macie psa z charakterem i trzeba z nią pracować niestety ...
My z nasza mamy podobnie , przy mnie sie słucha , wsytarczy , ze pstrykne palcem ona juz wie , ze ma byc kolo mnie . A mojego P wcale nie słuchała , zaczal pracowac z nia w domu i sie zaczela sluchac , gorzej na dworze bo P z nią na dwor tylko na siku , kupe i do domu , a potem sie dziwi , że pies mnie slucha a nie jego jak nic przy niej nie działa [emoji6]
A na dodatek jak z jednego problemu wychodzimy, pakujemy sie w następny i wiecznie coś z tym lobuzem [emoji41]
1472061439697.jpg

wff2krhmvaem9yip.png

Załączniki

• 1472061439697.jpg
    1472061439697.jpg
    75,6 KB · Wyświetleń: 107
Do góry