reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

agnesis no dominuje nad twoim , jest to bardzo złe . On jej nie może na to pozwolić , macie psa z charakterem i trzeba z nią pracować niestety ...
My z nasza mamy podobnie , przy mnie sie słucha , wsytarczy , ze pstrykne palcem ona juz wie , ze ma byc kolo mnie . A mojego P wcale nie słuchała , zaczal pracowac z nia w domu i sie zaczela sluchac , gorzej na dworze bo P z nią na dwor tylko na siku , kupe i do domu , a potem sie dziwi , że pies mnie slucha a nie jego jak nic przy niej nie działa [emoji6]
A na dodatek jak z jednego problemu wychodzimy, pakujemy sie w następny i wiecznie coś z tym lobuzem [emoji41]
Zobacz załącznik 769437

wff2krhmvaem9yip.png

OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji170]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji171]
BUM 30.08 - wizyta u ginekologa
TYNKA 31.08 - wizyta u ginekologa [emoji172]
Bum mieszaniec? ;)

reklama
Artemida oczywiście , że mieszanka wybuchowa [emoji23]
1472061905156.jpg

wff2krhmvaem9yip.png

Załączniki

• 1472061905156.jpg
    1472061905156.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 124
Bum ale ona go niby słucha, bo puści ja na odludziu że smyczy to wróci jak zawoła, w domu też komendy jego wykonuje. Ale ona ma go do zabawy raczej mimo wszystko.

agnesis pies wybiera ponoc jednego swojego przewodnika stada , zostalas nim ty [emoji4] ale twoj tez nie moze jej na takie widzi mi sie pozwalać ...

wff2krhmvaem9yip.png

Artemida moze spraw sobie jakiegoś innego [emoji4]
Śliczna była [emoji7]

wff2krhmvaem9yip.png