reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Oleczkaa mamuska bedzie jak sie Gabrys urodzi [emoji4]

A u moch znajomych mials byc Lenka a wyszedl Olaf [emoji23] mlody sie zdziwi jak do domu przyjedzie [emoji6]

agnesis doszlo [emoji170] dziekuje ! [emoji8]
Ty tez daj znac czy doszlo [emoji3]

wff2krhmvaem9yip.png

OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji170]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji171]
BUM 30.08 - wizyta u ginekologa
TYNKA 31.08 - wizyta u ginekologa [emoji172]

Evee o ja! Już 13 tygodni? Daj znać po prenatalnych:-) Ja dziś zaczęłam 6 tydzień. Gdzie tu do prenatalnych a co dopiero pierwszych ruchów....ło matko ale mi się dłuży narazie.

Jeśli chodzi o pracę to naprawdę za dużo trochę...tym bardziej że ja prawie cały czas na nogach jestem...wczoraj wróciłam wykończona i pobolewał mnie brzuch...
Ja też cały czas pracuję, do tego jest Lili, więc popołudniami też jest co robić. Z Lilą też mi się dłużyło, a teraz leci jak nie wiem co... Już nie mogę się doczekać połowy, żeby zakupy robić... :D

Ostatnio śniła mi się dziewczynka. Leżała na różowo ubrana obok Lili. Gdy byłam z Lilą w ciąży, od początku czułam, że będzie dziewczynka i ani razu mi się dziewczynka nie śniła. Sami chłopcy! Ciekawe czy tym razem to się sprawdzi. Cieszyłabym się na chłopca... :D
Dzol a ja mam dwa opakowania , ale expresem , zeby na jutro bylo to nie da rady [emoji52]

Dzien dobry , dopiero wstalam ! [emoji33]

wff2krhmvaem9yip.png

Ładnie pospane! :D :p

Moja corcia z rana i w ciagu dnia "zapracowana" :D Zobacz załącznik 769354Zobacz załącznik 769355Zobacz załącznik 769356

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Śliczna modelka! Mieszkacie na wsi? :D
Jaaa, najlepsze wakacje ever miałam u babci na wsi. Wyprowadzanie krów na łąkę, dojenie, szaleństwa na sianie, wieczorne spotkania pod remizą... Ehhh to były czasy....

Bum to rzeczywiście ekspresem a pani na poczcie proponowała wysyłkę pocztexem za 30zl i wtedy na 100% na drugi dzień, a tu proszę 8zl i ta sama usługa ;)

Xbumx ooj wiesz wydaje mi sie ze moze byc zazdrosc i bunt bo ona dalej uparta na siostre :D

Eve tak u rodzicow K :D jego ojciec ma gospodarstwo i fakt Zuzia tutaj szczesliwa jest ze swiniami i kurami itp:p chociaz my teraz zaczynamy sie budowac i powiedzialam zze nie chce zwierxat :D no oprocz psow[emoji14]jakos mi ten smrod przeszkadza[emoji14]a Zuziia natomiaast chce 2psy krowe konia i barana :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Oleczka ale wiesz , ze 100% co do plci to dopiero przy porodzie [emoji14]

Mowie ci , znajomi byli i maja fotke 4D pipki a wyszedl siusiak [emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
agnesis hahaha widzisz [emoji4]
Bardzo ci dziekuje , pierwsza dawke juz wzielam [emoji6]
Bede brac 3razy dziennie po 2 tab. To wychodzi , ze 5 dni [emoji57]