reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Wiecie co, muszę iść do pracy na jeden dzień i dopiero urlop. Ch*j mnie strzeli, ale wyjścia nie mam, bo już nie przysluguje mi tyle urlopu ile miało przyslugiwac... a muszę mieć wolne 1 września :/
Tych wolnych dwóch dni na szukanie pracy nie wezmę do póki nie skontaktuje się z prawnikiem :/

reklama
Ja Wam dziewczyny nie pomoge bo nie wiem [emoji57]

Wiem jedno , ze dzis P mnie tak wkurza , ze masakara. Normalnie mam ochote go zabic wrrr [emoji35]

wff2krhmvaem9yip.png

ARTEMIDA 21.08 - wizyta u ginekologa [emoji777]
PARAPLU 23.08 - kontrola
ZUZKON 23.08 - wizyta u ginekologa
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji170]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji171]
BUM 30.08 - wizyta u ginekologa
TYNKA 31.08 - wizyta u ginekologa [emoji172]

Bum może to na okres w końcu :D

Nie widziałam żeby jakaś apteka wysyłała za granice, bo apteki raczej mają zakaz obrotu lekami poza granicami RP. Tak coś mi się wydaje.
Ale jak jakieś suplementy bez recepty to szukajcie na allegro, tam się już prędzej zdążają wysyłki zagraniczne.

Kruczyca dziękuję:-) to mój prywatny cud. Twoje maleństwo piękne! I jakie już duże! A dopiero co pokazywałaś nam test ciążowy. Jak ja już bym chciała być na takim etapie ciąży.

Artemida mam nadzieję że lekarz wam pomoże. Dobrze wiem jak ciężko znaleźć takiego który zna się na rzeczy. Jeśli mogę coś dodać od siebie to diagnostyka hormonalna powinna być robiona między 2-5 dniem cyklu. A potem progesteron 7 dni po ewentualnej owulacji.

Carmen jajniki odpoczywaly bo brałaś tabletki? Ja też prawie 3 lata i po odstawieniu pół roku cykle po 28 dni jak w zegarku a potem koszmar. Zrobiło się bardzo nieregularnie 24-36 nawet. Bardzo późne owu miałam. Ale jeśli chodzi o kobietę to myślę że jest łatwiej jej pomóc. Zawsze można wystymulowac owu. Z facetem gorzej.

Bum mój też mnie wkurza. Zawsze miał głupie poczucie humoru ale teraz doprowadza mnie do białej gorączki. Hormony chyba:-/

Agnesis ale super ze mamy tu farmaceutke! Mam pytanie są jakieś suplementy dla kobiet w ciąży które chronią układ moczowy? Kurde ja mam straszne problemy z nerkami i pęcherzem. Wolę zapobiegać niż leczyć...już nawet zatrzymanie moczu miałam raz...

Dziewczyny co to moze byc jak szyjka zrobila sie " splaszczona " ? [emoji57] Dziwna sytuacja [emoji50]

wff2krhmvaem9yip.png

PARAPLU 23.08 - kontrola

Bum nie pomogę. Ja zawsze mówiłam że dla mnie badanie szyjki to czarna magia. Może jak się robi otwarta to masz wrażenie że się spłaszcza. Nessi jest chyba specem od szyjki:-)

Tynka tak typowo dla kobiety w ciąży to nie widziałam, lekarze wypisują urosept, urinal, zuravit. Możesz też kupić naturalny 100% sok bez cukru z żurawiny i pić z wodą.

Ostatnia edycja:
reklama
Tynka to tak jakby dopiero moj drugi cykl haha [emoji23] to tez specem nie jestem ale chce sie cos dowiedziec np kiedy ten moj okres przyjdzie [emoji14]
A dziś jakies dziwna jest nisko na bank , miekka na bank , jakas taka splaszczona właśnie inby kształt ma ale czy otwsrta , zamknieta ni hu nie wiem [emoji23]
Nessi gdzie jesteś ! [emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png

PARAPLU 23.08 - kontrola

Do góry