reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nessi nie wierzy bo się naczytał że beta może nie tylko o ciąży świadczyć i się upiera że dopóki nie zobaczy usg to nie uwierzy.

Agnesis kiedyś to inne sprzęty były. Po 20 lat służyły i więcej czasami. Teraz tylko tyle ile gwarancja czyli 24 miesiące i koniec popsute.

Mam drugą bęte. Wynik 368 czyli wzrost o 180%.

reklama
Czesc laski [emoji8] u mnie plamienie tylko z rana i pozniej nic [emoji45] moze po tych saszetkach miositogyn taki slaby jest?

Jezeli to okres to przyszedl mega punktualnie jak po poronieniu. Bo w 30dc.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Głupia jestem ale martwię się, że chyba za niska jest jak na 12dpo:-( dziś termin miesiączki. Oby tylko wszystko było dobrze.

Czesc laski [emoji8] u mnie plamienie tylko z rana i pozniej nic [emoji45] moze po tych saszetkach miositogyn taki slaby jest?

Jezeli to okres to przyszedl mega punktualnie jak po poronieniu. Bo w 30dc.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie był w 25 albo 26 :)
Głupia jestem ale martwię się, że chyba za niska jest jak na 12dpo:-( dziś termin miesiączki. Oby tylko wszystko było dobrze.
Przyrost jest dobry, zaraz po (___)____) ścierką dostaniesz ...

Tynka piękna beta i dobry przyrost ! Nie swiruj kochana [emoji8]

U mnie z @ cisza od wczoraj 3 sexy i echo...
Szyjka miekka , nisko i chyba otwarta [emoji52]

wff2krhmvaem9yip.png

ARTEMIDA 21.08 - wizyta u ginekologa
PARAPLU 23.08 - kontrola
ZUZKON 23.08 - wizyta u ginekologa
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji171]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji172]
BUM 30.08 - wizyta u ginekologa

Tynka piękna beta i dobry przyrost ! Nie swiruj kochana [emoji8]

U mnie z @ cisza od wczoraj 3 sexy i echo...
Szyjka miekka , nisko i chyba otwarta [emoji52]

wff2krhmvaem9yip.png

ARTEMIDA 21.08 - wizyta u ginekologa
PARAPLU 23.08 - kontrola
ZUZKON 23.08 - wizyta u ginekologa
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji171]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji172]
BUM 30.08 - wizyta u ginekologa
No to @ idzie, tylko dojść nie może

Nessi a ja myślałam że jak już zajdę to będzie cud miód orzeszki a ja się teraz jeszcze bardziej martwię ha ha ha.

Bum idzie okres. A rano sprawdź temperaturę. Ja po owu miałam w granicach 36, 87 a dzień przed okresem mi spadała na 36, 36. Maks przy 36, 48 dostawałam.

Ostatnia edycja:
reklama
Tynka ja Cię doskonale rozumiem :) Ale zdrowy rozsądek trzeba trzymać przy sobie :) Bo nerwy też ciąży nie służą ...zwłaszcza, że nie masz żadnych przesłanek świadczących o problemie. Więc nie ma powodu by je wynajdować :)

Do góry