reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Hey ja tez sie melduje .u mnie chujowo bo tesciu pojechal nad morze i dostal 3wylew w przeciagu paru miesiacu.. po dlugim czasie ktos zobaczyl jak plywaly jego zwloki,wyciagneli go z wody i wiadomo ..:( reanimowali go dwie godz i stwierdzili zgon...potem wiecie co sie stalo ozyl!! Przezyl smierc kliniczna serce zaczelo bic nie wiadomo jakim cudem,ale teraz jest z nim kiepsko :( cale cialo jest pelne wody , pluca powiekszone, serce tez. Oddycha dzieki maszynie :( Moj maz zalamany chyba jestesmy przygotowani na najgorsze :( sorki ze tak tu ale musialam sie wyzalic...

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

Juz nawet mam gdzies ten cykl.... Widze ze chociaz u Was na wesolo. Podgladam Was troszke to niekiedy humor mi sie poprawia i choc przez moment mam usmiech na twarzy.

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

Carmen współczuje [emoji52]

Tynka no ciekawe jaka będzie jego reakcja , że tu ciąża [emoji4]

U mnie sie murzynek juz studzi , zaraz krem machne i polewe i będzie bomba kaloryczna [emoji378][emoji513]

agnesis co tam z tym wypowiedzeniem ?

9
wff2krhmvaem9yip.png

ARTEMIDA 21.08 - wizyta u ginekologa
PARAPLU 23.08 - kontrola
ZUZKON 23.08 - wizyta u ginekologa
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji170]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji171]
BUM 30.08 - wizyta u ginekologa
TYNKA 31.08 - wizyta u ginekologa [emoji172]

Carmen brak mi słów...bardzo Wam współczuję. Myślę że skoro wrócił do życia to nie po to żeby odejść. Trzymam kciuki za szybką poprawe Jego zdrowia.

Bum chyba się zdziwi bo mi ostatnio powiedział że z takimi wynikami nasienia to i tak nie zajdę w ciążę ale skoro się poprawiają to nam daje jeszcze 5-6miesiecy! Wtedy sie wkurzylam i zapisalismy się do kliniki no i w następnym cyklu którego nie bedzie miałam mieć droznosc jajowodów ha ha ha. A do słodyczy niestety mnie ciągnie:-/ ale staram się nie jeść.

Agnesis no właśnie dlaczego dostałaś wypowiedzenie?!

reklama
Carmen przykro mi i współczuję Wam.

A ja dzisiaj leniuchuje i jem sałatkę bo miesiąc do wesela i postawiłam sobie cel 2-3 kg do 17 września

Bum wredna @ jeszcze nie przyszła?

1471709622294.jpg

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1471709622294.jpg
    1471709622294.jpg
    78,7 KB · Wyświetleń: 149
Do góry