reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nessi taras masz piękny [emoji7]
Z przyjemnością bym na tym bujanym posiedziala [emoji3]

wff2krhmvaem9yip.png

ARTEMIDA 21.08 - wizyta u ginekologa
PARAPLU 23.08 - kontrola
ZUZKON 23.08 - wizyta u ginekologa
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji171]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji172]
BUM 30.08 - wizyta u ginekologa

Jak podlejesz kwiatki, zamieciesz podłogę, ja umyję to się możesz bujać cały tydzień-gwarantuję dostawy ciasta, obiady, napoje zimne, w tym % i tampony jak @ przyjdzie :D

reklama
Tęczowa za godzinkę powinien być wynik:-) czekam z niecierpliwością.

Julia dobrze ze masz to już za sobą. Szwy okrężne są bardzo skuteczne. Na pewno maluch szybciej niż w 37 tc nie wyjdzie:-) tylko musisz się oszczędzać.

Nessi ale piękny taras...nic tylko leżeć całymi dniami w słońcu bym mogła :-) i co ty chcesz sprzątać ha ha. Czysto przecież:-)

Eveee ale pycha śniadanko. Ja mam ochotę właśnie na jogurty, owsianki i zupy mleczne.

Bum ja mam wizytę dzień później. 31 sierpnia ale chyba za wcześnie i nie będzie nic widac:-/ no zobaczymy.

Nie jest czysto ... przy takiej liczbie roślin, ciągle coś odpada :D Do tego od drugiej strony nawiewa styropian z budowy ...o piachu pod stopami nie wspomnę :)
Na chwilę obecną nie będzie sprzątania,

Ostatnia edycja:
Nessi haha nie ma problemu ! [emoji6]
Ale czysto masz kochana [emoji4]
Tamponow to kuzwa chyba z 2 paczki jak @ przyjdzie [emoji23]

Tynka a może już pecherzyk będzie kochana [emoji4]
A jak twoj zareagował na ciąże?

wff2krhmvaem9yip.png

ARTEMIDA 21.08 - wizyta u ginekologa
PARAPLU 23.08 - kontrola
ZUZKON 23.08 - wizyta u ginekologa
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji171]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji172]
BUM 30.08 - wizyta u ginekologa

Bum mój mąż jeszcze do końca nie wierzy. Powiedział że uwierzy dopiero jak na usg malucha zobaczy:-) ale ogólnie dba o mnie i się martwi żeby tylko wszystko było dobrze. Po ostatniej akcji z testem dodatnim podchodzi do tego na chłodno. W sumie się nie dziwię.

Nessi ale masz wypasione sprzęty w domu! Jak coś to będę od ciebie zbierać inspiracje jak będę swoje mieszkanko szykować kiedyś. Ja się kompletnie nie znam.na niczym jeśli chodzi o agd/rtv

Ja jeszcze nigdy nie trafiłam na długowieczny odkurzacz, więc jak podziała chociaż kilka lat to będzie dobrze ;)

No ja też :) Chociaż! PRL/owskie sprzęty działają do dziś :) Kiedyś producenci nie wpadali na pomysł by sprzęty ''miały określoną żywotność''
Tynka - raptem tylko trzy :D Mam jeszcze klimatyzator ..bo u Nas na dachu gorąco jak diabli :) Mąż w betę jeszcze nie wierzy ?:D

reklama
To fakt moja babcia ma taki odkurzacz co to na pewno starszy ode mnie jest i działa, ciągnie aż dywan zwija, tylko głośny jak cholera ;) ale babcia nowego nie chce i koniec kropka :)

Do góry