reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hej , hej ja odrana dzwonie do gin ale nie odbiera [emoji52] ...

Nessi mialas wczoraj urodziny?

PARAPLU 23.08 - kontrola
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji171]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji172]
NATI 01.09 - wizyta u ginekologa [emoji170]
EVEEE 12.09 - diabetolog
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]
EVEEE 14.09 - wizyta u ginekologa [emoji171]
EVEEE 16.09 - endokrynolog

reklama
Ja tez mam bezsenna noc za soba. Pytanie do dziewczyn ktore byly w ciazy. Mialyscie tak ze w nocy bolały Was nogi? Normalnie tylko na plecach jest ok A na boku jak leżę to mi je wykręca (to nie są skurcze).

Co do kolejek z NFZ to mi zawsze żal mojej babci ma już 80 lat , przychodzę do niej , a ona mi zawsze opowiada że już niedługo 'za miesiąc' idzie do okulisty czekając już dwa miesiące :-/ i z innymi specjalistami to samo . Do gina na NFZ nie chodzę nie wiem jaka jest sytuacja ale do dobrych prywatnych w moim mieście trzeba się rejestrowania 3 tygodnie wcześniej .

agnesis - współczuje też ostatnio obudziłam się za wcześnie , a potem spać nie mogłam

Wczoraj cały dzień poza domem z dziećmi , a tu się robota w domu zbiera :-/ w sobotę mam wesele , a muszę jeszcze pierdoły dokupić jak lakier itd

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Karola mi pomógł rogal [emoji4]

Nessi bo na fb pisało , ze wczoraj i sie tak zastanawiam [emoji23]

PARAPLU 23.08 - kontrola
EVEEE 12.09 - diabetolog

Heej ale wy skrobiecie :D

Ja tylko na chwile :) wypije kaawe i lece sprawy zalatwiac :)

A tak apropo agnesis snilo mi sie ze pisalysmy ze soba i napisalam ze bylas u gina i ze Julia wzrostem na 8tyg a Ania na 6 ale ze to moga byc zle pomiary :) takze snilam o Twojej ciazy blizniaczej :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Powiedz mi jeszcze, że masz prorocze sny :D
Chyba bym była najszczęśliwsza na świecie :)

Karola mi pomógł rogal [emoji4]

Nessi bo na fb pisało , ze wczoraj i sie tak zastanawiam [emoji23]

PARAPLU 23.08 - kontrola
EVEEE 12.09 - diabetolog
aHAHAHAHhahaha :) Ty wiesz, że te moje FB to ''full of zasadzkaz'' bo ja mam manię jeśli chodzi o portale które śledzą moją aktywność w sieci :) A FB zbiera bardzo dużo danych ...ja nawet w laptopie mam kamerkę zaklejoną :D

Koleżanka miała teraz w ciąży rwę kulszową , jak dłużej posiedziała na stołku i gdzie kolejek to biedna potem kulała i tez ją nogi bolały w nocy

Moja Nadia ma urodziny za pare dni , a ja nie mam weny do zrobienia jej imprezy :-/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry