reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
To była moja wina. Dałam się podejść na pewnej platformie do gier ...nękał mnie prawie 2 lata. Jak zaczęłam się z K spotykać i zniknęłam z sieci miałam masę maili z groźbami, włamał mi się na konto ..pisał w co klikam, co oglądam, co robię itp. Chciałam nawet zgłosić sprawę na policję, ale pukali by się w głowę bo facet z kraju Igrzysk Olimpijskich a w tamtych czasach słowo ''stalking' istniało tylko w USA.

A w tamtych czasach jeszcze kamerek wbudowanych nie było ...zwykłą się z kabla wyciągnęło i po kłopocie :) A teraz to we wszystkim kamery :/ Nadal wysyła mi życzenia świąteczne na wszystkie maile, na urodziny ... więc na dniach znowu przyjdzie ..i że ''tęskni'' a przecież ile lat mięło ! Facet dobiega 40tki!

Nessi mój niestety tez raz-dwa razy w roku się odzywa, ignoruje to, ale i tak uważam, ze to chore! Cholernie chore.

I dobrze, ignoruj. Stalker żywi się kontaktem. Jak odpowiesz raz, wszystko zacznie się od nowa. Mnie te życzenia i głupoty co pisze już nie denerwują - idą do spamu - nawet nie czytam. Ale w oko nagłówek zawsze wpadnie. I żyłka drgnie ...po prawie 15 latach można przywyknąć :) Gdyby facet był zwykłym użytkownikiem,- pewnie bym to olała,ale nie -musiałam trafić na informatyka :) Głupi am zawsze szczęście ...:) No to się będziemy bujać tak do śmierci ... chyba, że znajdzie inny obiekt zainteresowania.

reklama
Ja się dowiedziałam nawet nawet gdzie ten mój wielbiciel mniej więcej mieszka, w tym samym województwie co ja, czasem mialam ochotę kogoś wynająć żeby go znaleźli i wytlumaczyli ręcznie. Aż w końcu nauczyłam się mieć to gdzieś. W życiu bym nie pomyślała, że przez prawie 10 lat będzie mi dupe trul, a to jeszcze nie koniec :D

Do góry