reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Chyba polubie te nowe testy owu :-) dziękuję Paraplu :* :* oby mi pomogły i faktycznie pokazywały owu a nie tylko oszukiwały - nie wiem co gorsze mieć to pco i nie móc zajść czy być zdrowa i mieć problem z tym

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie ma za co :)
Jutro jak zrobisz drugi test to wrzuc obie fotki w jeden post i porownamy :)

[emoji173] Nie ma stópki tak małej, by nie mogła zostawić śladu... [emoji173]

66,8kg ---> 63,4kg ---> 52kg

reklama
Bum, w Wawie na dobrego gina prywatnie też z miesiąc trzeba czekać.
A do jednej endokrynolog prywatnie już nawet nie zapisują nowych pacjentów. Ogarnia tylko tych co ma. A jest naprawdę świetna.

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Moja mama na NFZ do okulisty ma datę wyznaczoną -rok do przodu :) Więc nie dziwię się, że i prywatnie terminy się wydłużają skoro ludzie tracą zdrowie czekając w kolosalnych kolejkach na przyjęcie do specjalisty :)

Nessi a ostatnio w radiu gadali , ze najdłuższy czas oczekiwania do lekarza to 24 lata na proteze stawu biodrowego , normalnie bylam w szoku !

JULIA 17.08 - wizyta u ginekologa [emoji169][emoji777]
PARAPLU 23.08 - kontrola
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji171]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji172]
NATI 01.09 - wizyta u ginekologa [emoji170]
EVEEE 12.09 - diabetolog
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]
EVEEE 14.09 - wizyta u ginekologa [emoji171]
EVEEE 16.09 - endokrynolog

Nessi a ostatnio w radiu gadali , ze najdłuższy czas oczekiwania do lekarza to 24 lata na proteze stawu biodrowego , normalnie bylam w szoku !

PARAPLU 23.08 - kontrola
EVEEE 12.09 - diabetolog

:szok::confused: Temu komuś po24 latach to już nie będzie chyba potrzebna ...
Służba zdrowia w PL to masakra. U mnie szpital wygląda jakby dopiero co go w PRL/u otworzyli ... remont tylko na oddziale noworodkowym zrobili ... na położnictwie - można sobie oryginalne tynki z zeszłej epoki pooglądać jako ciekawostkę historyczną.

Patunia podziwam u mnie na NFZ max do 3 dni , więc tez spoko [emoji4]

Nessi u mnie jest podobnie , choć np aparaty i sprzęt mają dobry , wizualnie jest tragedia.
A się jeszcze wycwanili , lezalam przed porodem 1.5 miesiąca na patologii i brak tv nuda masakryczna , a na tym oddziale co z maluszkiem już jesteś tv na scianie, gdzie człowiekowi to nie potrzebne bo ma na co patrzeć , masakra [emoji39]

PARAPLU 23.08 - kontrola
EVEEE 12.09 - diabetolog

Moja mama na NFZ do okulisty ma datę wyznaczoną -rok do przodu :) Więc nie dziwię się, że i prywatnie terminy się wydłużają skoro ludzie tracą zdrowie czekając w kolosalnych kolejkach na przyjęcie do specjalisty :)
Moja mama do endokrynologa ma na 2 lsta do przodu.

[emoji173] Nie ma stópki tak małej, by nie mogła zostawić śladu... [emoji173]

66,8kg ---> 63,4kg ---> 52kg

reklama
Pozwolicie, że podsumuję służbę zdrowia tym oto obrazkiem:
25be974ff41c6cac2c06a739b633780b.jpg

Załączniki

• 25be974ff41c6cac2c06a739b633780b.jpg
    25be974ff41c6cac2c06a739b633780b.jpg
    58,3 KB · Wyświetleń: 164
Do góry