reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki sierpień 2013 :)

reklama
Dziewczyny,przesyłam ciążowe fluidki :-)
Beta w 29 dniu:775 :-)
Czyli jestem w ciąży :D
Żabucha:ogromne gratulacje! :D oby nas było więcej w ciąży :-)
Z braku czasu będę Was głównie podczytywać,chyba się niedługo przeniosę na mamy kwietniowe :-)
jeszcze w to wszystko nie wierzę,ale chyba się dzieje naprawdę ;-)
Pozdrawiam

Straciatella a kiedy robiłaś test przy tych tabsach? Ja dzisiaj od zażycia pierwszej tabletki mam 27 dzień. Robiłam test, wyszedł negatywny ale przeczucie mam troszkę inne. I nie wiem czy coś jest na rzeczy czy mnie tak organizm oszukuje :-p

Lebara gratuluję, piękna beta! :tak:

Witam z rana.
Ale ostatnio dużo z mężem gadamy o metodach wspomagania, dniach płodnych i różnych środkach. Muszę przyznać, że facet się sporo podciągnął ostatnio.:-) Ciekawe, czy będzie to miało przełożenie na efekty. :-D

Lebara, gratulacje!!! Ciazowe fluidy się bardzo przydadzą ;-)
natkusia, trzymam &&&, żeby przeczucie okazało się prawdziwe,a test błędny.

Witam was dziewczyny w ten piękny dzionek jakim jest niedziele,myślę że każda z nas spędzi ten dzień wypoczywając z najbliższymi i podejmując kolejne działania nad powiększeniem rodzinki.U mnie do testowania pozostał równy tydzień strasznie jestem niecierpliwa najchętniej to już dzisiaj bym zrobiła teścik, ale wiem że i tak nic z tego nie wyjdzie bo jeszcze za szybko żeby test coś wykrył. 3mam za wszystkie kciuki. Miłego dzionka życzę. Pozdrawiam was wszystkie.

Dziewczyny, czy jak owulację miałam wcześniej, niż standardowo powinna być, to znaczy też, że ewentualna @ może przyjść też wcześniej?

reklama
Do góry