reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na Wyspach

edith przykro mi, nigdy nie mialam takich problemow :-( moj tata sie z nimi zmaga od kilku lat, i wiem ze na niego dziala tylko ketonal :-(
aniolkowa udanej zabawy, i wracajcie wypoczeci i juz w 3 :-D
noelka moze to i lepiej, ostatni "spokojny" sylwek spedzicie sobie w domku :-D
Roxii zdrowka zycze, i jak ci sie nie poprawi, to rzeczywiscie warto sie przejsc do lekarza :tak:
tyhryseczek ja po moich zmianach w Swieta juz nawet nie wiem jaki dzisiaj mamy dzien ;-) odpocznij sobie, zebys miala sily na staranka w nastepnym cyklu :tak:
pam powodzenia na egzaminach :-D
a u mnie chyba po sprawie, tempka raz rosnie, raz spada, i ja juz nie wiem co mam myslec :wściekła/y: a tak przy okazji, to snilo mi sie dzisiaj, ze Agitatka spojrzala na moj wykres i mowi: "jak nic beda blizniaki" :-D:-D:-D normalnie z tego wszystkiego na mózg mi pada :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
ja tez wierze ze ten rok bedzie udany, wpadalm zlozyc wam wszystkiego najlepszego w nowym roku!!!!!!

ja postanowilam ze z clo czekam do nastepnego cyklu, niech nasze organizmy sie wzmocnia troche po tych chorobskach a mnie czeka znieczulenie u dentysty i x-ray jeszcze. bedziemy dzialac bez wspomagaczy najwyzej ;-)

noelka jak masz znajomych bez dzieci to oni dopiero zrozumieja jak sami dzieci beda miec a tobie sie pewnie grono znajomych powiekszy bo bedziesz chciala szukac mamusiek z dziecmi zeby malemu towarzystwa dotrzymac - ja tak mam bo moja mala uwielbia towarzystwo a teraz cieszcie z mezem ostatnimi kilkoma tygodniami bo potem wszystko sie zmieni o 180 stopni :-)

dziewczyna z infekcjami zdrowka jeszcze raz zycze :-)

edith ja mam migreny i rozumie - kiedys bralam tabletki opakowaniami majac nadzieje ze w koncu pomoze ale nic nie dzialalo wiec jak zaczelam sie starac o ciaze lekarz zadal mi pytanie czy czesto zazywam przeciwbolowe lekarstwa i ze to niedobrze wiec przestalam i teraz sie mecze bez lekarstw, wiem ze zawsze bol bedzie przez 3 dni a potem sam przejdzie. jak jem zdrowiej to te bole sa rzadsze tez wiec cos w tym jest. teraz przeciwbolowe rzadko zazywam chociaz ostatnio znow wiecej niz przez ostatnie kilka lat. nigdy w domu nie mam zadnych lekarstw oprocz syropu dla dziecka no chyba ze lekarz cosm mi przepisze i czasem paracetamol znajdzie sie.

Ostatnia edycja:
Edith jedziemy gdzieś na jakieś zadupie w lesie niedaleko stoku łososina, zamierzamy jeździć na nartach, wieczorem zapalić ognisko i zjeść kiełbaski, w domku mamy kominek - będzie nas kilka osób więc powinno być fajnie.

A z migrenami ja tez sie zmagam wiele lat. Moja mama miała takie, że 3 dni siedziała zamknięta w ciemnym pokoju i wymiotowała,pomaga jej tylko diclofenac w czapkach. Ja jak tylko czuje, że sie zbliża migrena biorę Migraleve różowe a jak po 2 godzinach nie przechodzi biore żółte (albo odwrotnie kolory juz nie pamietam). Zawsze przechodzi po tej drugiej tabletce. I koniecznie pij wodę, duuuużo wody. Nie czekaj aż cie rozbili na dobre, bo potem juz cieżko cokolwiek zrobić.

aniolkowa ale super pomysł na sylwestra, bawcie się dobrze kochani:-)
loczkis fajny sen he he :-D ale człowiekowi to się czasem głupoty snią:-p Miejmy jednak nadzieję, ze bedzie to sen proroczy;-)
Noelka mam nadzieję, ze mimo wszystko bardzo miło spędzicie ten czas, zresztą nie jesteście sami już jest Was trójeczka, a to przeciez najważniejsze:tak: My mamy w sumie podobną sytuację do Waszej tylko odwrotnie, w zasadzie wszyscy nasi znajomi tu w UK mają już dzieci, tylko my nie i właśnie często z tego powodu nie jesteśmy zapraszani na różne imprezy, bo wszyscy wiedzą, że bedziemy się tam źle czuli, wszyscy z dziećmi, a my sami jak te kołki:sorry2: Ale na sylwesrta idziemy do mojej koleżanki ona ma już dorosłe dzieci, jej syn też tu mieszka razem z żoną, są bardzo młodzi i jeszcze dzieci nie mają, takze towarzystwo akurat dla nas:-p Zresztą i tak idziemy tam tylko na chwilę, jakos po 12 się zwiniemy, bo ja i Ci znajomi 1 stycznia pracujemy:baffled: także taki troche do dupy ten sylwester-zresztą jak cały ten pieprzony 2012 rok...

eh i kolejny rok minął.... dla mnie ten rok był akurat szczęśliwy :-D chyba najlepszy jaki miałam :-) jeśli kolejny będzie jeszcze lepszy to super :-)

widzę że wiele dziewczyn ma kłopoty z pęcherzem... powiem wam że ja też tak miałam przed ciążą... jak byłam w ciąży to wszyscy mnie straszyli że po ma się kłopoty więc myślałam że po ciąży w ogóle nie będę miała pęcherza... a tu po cewnikowaniu wszystko mi się naprawiło :-) więc dziewczynki życzę wam takiego leczenia :-)

w Nowym Roku życzę wam wszystkiego naj... spełnienia waszych marzeń :-)

POMYŚLNOŚCI I WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, NIECH TEN NOWY 2013 ROK BĘDZIE DLA NAS SZCZĘŚLIWY I PRZYNIESIE, JAK NAJSZYBCIEJ, UPRAGNIONE MALEŃSTWO. DLA OCZEKUJĄCYCH ŻYCZĘ ZDROWEJ I SPOKOJNEJ CIĄŻY, A POTEM ROZWIĄZANIA, A DLA MŁODYCH MAM ZDRÓWKA DLA DZIECIACZKÓW

STARY I ZŁY ROKU 2012 SPADAJ STĄD!!!!

A ja dziś jakoś sennie się czuję, u was też ciągle pada i pada :wściekła/y: Wczoraj mieliśmy gości, wypiłam butle czerwonego wina, dziś rano lekki ból głowy. Nowy rok będziemy witać z męża bratem ciotecznym i jego dziewczyną, ale dziś jakoś nie mam ochoty świętować, w sumie nie mam czego, bo ten 2012 był na prawdę do dupy, a zapowiadał się tak obiecująco. Szczególnie luty to porażka, i nigdy więcej takiego....

loczkis ja tobie zycze aby ten sen stal sie rzeczywistoscia

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry