reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na Wyspach

DZIEWCZYNY WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE W NOWYM ROKU, ZEBY BYL LEPSZY NIZ POPRZEDNI, PELEN FASOLECZEK W WASZYCH BRZUSZKACH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a ja dzis wyladowalam na emergency. od kilku dni bolala mnie prawa noga i dol kregoslupa po prawej stronie. dzis bol strasznie sie nasilil ze przy kazdym kroku mialam lzy w oczach. okazalo sie ze naderwany mam miesien. co czesto zdarza sie podczas ciazy. bo organizm nie wytrzymuje kilogramow brzucha. I moje patyczkowate nogi sie zaczely poddawac. tym czestym chodzeniem na spacer i basenem pogorszylam sytuacje, no ale trudno jakos dam rade.
Na bol tylko moge wziasc paracetamol.

reklama
Noleka ale byłaś na ogólnym czy tym ciążowym?? jak na ogólnym to radziłabym ci zadzwonić na numer z książki ciąży po 20 tygodniu i to skonsultować ... i uważaj na siebie bo teraz brzuszek będzie jeszcze cięższy ;-)

kochana zadzwoń na ciążowy... powiedz co się dzieje nich ci powiedzą co robić... jak mnie kiedyś głowa bolała i nie zadzwoniłam to później jak tam byłam i im powiedziałam to mi kazali w każdym przypadku dzwonić... więc następnym razem dzwoń tam... to nie tylko z dzieckiem ale też z tobą

dzieki abed na nastepnym razem bede dzwonic.
wczoraj caly czas lezalam i to mi chyba duzo dalo bo mniej boli. dzis wizyta u poloznej a jutro do pracy po 2 tygodniowym urlopie, ale mi bedzie ciezko wstac rano:(

witajcie dziewczyny noworocznie :-D:-D:-D
noelka przykro mi, mam nadzieje, ze czujesz sie juz lepiej, i ze nic wiecej ci sie nie przytrafi :tak:
ja wczoraj pozarlam sie z szefem, despota mysli, ze jestesmy jego wlasnoscia :wściekła/y: zero roty, zero stalych godzin pracy, jestesmy ciagle na telefon, i nie mozna sobie nawet tygodnia z wyprzedzeniem zalanowac :wściekła/y: nie wytrzymalam, jak sie wczoraj na mnie wydarl to mu powiedzialam, ze niech robi co chce, bo cokolwiek ja zrobie, to i tak on bedzie zly i niezadowolony :wściekła/y: a to za duzo towaru zamawiam, a to a malo, wiec niech sam sobie robi te poj...ne zamowienia :wściekła/y: tak sie biedak przestraszyl, ze sie zwolnie, ze az mnie pierwszy raz w zyciu pochwalil :-D powiedzial, ze co ja gadam, przeciez ja robie bardzo dobra robote i jest bardzo zadowolony :-D a niech sie boi dupek jeden, najwyzej wroce troche wczesniej do Polski :-D

Ja Sylwestra przespalam.. wypilam dwa drinki i o 9 sie polozylam bo mnie strasznie zmozylo... o 12 moj mnie obudzil cos tak powiedzial a ja dalej w kimono.... on gral na xboxie do 2 i popijal sobie whisky heheh....

Noelka mam nadzieje ze niedlugo poczujesz sie lepiej :tak:

Noelka odliczaj sobie czas do macierzyńskiego :-) to może Ci pomoże ;-) no i powiedz koniecznie położnej że byłaś w szpitalu

Cześć kobietki, wszystkiego najlepszego w nowym roku, samych pogodnych dni i szczęśliwych chwil w zdrowiu!!!

noelka
biedulko ty, zdrówka Ci życzę, odpoczywaj w miarę możliwości &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Cieszę się, że ten rok dobiegł końca, nawet sylwester był do bani. Głowa mi pękała i mimo nurofenu ból nie ustąpił, z tego wszystkiego przez cały wieczór wysączyłam jedno piwo, łyk szampana o północy i przed 1 w nocy leżałam już w łóżku. I żebym zasnęła od razu wierciłam się z boku na bok, brzuch mnie pobolewał raz z jednej, raz z drugiej strony. Dziś ból skupił się po lewej strony, mam nadzieję, że owulka przyjdzie i się uda &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

A poza tym w końcu mamy słońce :-D:-D
Każdy sobie rzepkę skrobie, mały się bawi, jak przy kompie, a M gra na ps3...Ot i nowy rok ;-)

reklama
Do góry