reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

jestem po dwóch ciążach biochemicznych skończonych tak naprawdę zanim się zaczęły , ale no z tyłu głowy to siedzi strasznie 😔 pierwsza miałam po 9 miesiącach starań , druga po 6 i teraz po 4 także mam nadzieję że teraz będzie wszystko okej . Też sobie wkręcam że to może pozamaciczna , chociaż miałam wysokiego porga (ponad 70 na dupahstonie ) nie mam plamien i nic nie boli oprócz podburza ale to czasem i dalekatnie ( co podobno jest normalnie ) . Staram się nie czytać przykrych historii bo nakręcam się jeszcze bardziej 😔 ale już postanowiłam że idę jutro na tą betę , będę wiedziała przed wizytą na jakim poziomie jest ( o ile nie spadła ) . Mam ogólnie takie fale , czasem zapominam i nie myślę a czasem wchodzi mi do głowy i nie mogę przestać 😔
Głowa kobiety po stracie i to jest całkiem normalne, pisz tutaj i trzeba się wspierać. Nasi mężowie czasem nawet nie wiedzą z czym się mierzymy. Mało kto wie z czym kobieta się mierzy. Teraz jesteś wyżej niż w tych biochemach? Ile miałaś bety?

reklama
Głowa kobiety po stracie i to jest całkiem normalne, pisz tutaj i trzeba się wspierać. Nasi mężowie czasem nawet nie wiedzą z czym się mierzymy. Mało kto wie z czym kobieta się mierzy. Teraz jesteś wyżej niż w tych biochemach? Ile miałaś bety?
teraz jesteśmy dużo dużo wyżej . Ostatnie 2 razy moja beta urosła do max 40 teraz po ostatnim badaniu w środę miałam 525 . Mój mąż niby wie no u nie , mówię mu cały czas jak się czuje ale wiadomo , faceci to potrafią czasami tylko wkurzyć zamiast pomóc . Dla niego to wiesz ,przesadzam ,nie powinnam się nakręcać i napewno będzie dobrze . Łatwo mówić , trudniej zrobić 😔 wiadomo stara się mnie też spętać i pocieszać , ale pewnie czasem ma dość tego mojego gadania bo zwyczajnie nie czuje się tak jak ja więc nie wie jak to jest mieć jakie rozkminy 😔

Dziewczyny polećcie jakieś seriale na tych popularnych platformach 😄 Skoro i tak budzę się w nocy na 2,3 godzinki to jakoś to spożytkuję 😆

Ja osobiście kocham „Przyjaciół” i zawsze będę polecać 🩷, potem
„Teorię wielkiego podrywu”, „Outlander” i wróciłam do „Bridgertonow”.

Heh... Ja w każdej ciąży spałam w dzień a w nocy buszowałam 🫣 ale raczej książki czytałam albo po necie różne pierdoły wyszukiwałam. Teraz myślałam że mnie to ominie ale nie 😅 od pozytywnej bety budzę się w środku nocy ale o dziwo po 2 godz idę dalej spać co bez ciąży jest to u mnie nierealne 🫣

Do góry