Agitatka
Fanka BB :)
Agitatka, spokojnie, napewno nic zlego sie nie dzieje. A z szyja to moze zle spalas i jakies sciegna ci sie naciagnely?
Roxi, ja juz od tygodnia trzymam kciuki, we wtorek bede tak sciskac ze chyba krew poleci ;-)
Loczkis, rok czekania???? czy oni powariowali?? brak slow
Ja testuje sie za tydzien w niedziele ( 4 listop.). Szczerze powiedziawszy to tym razem naprawde mam straszna nadzieje ze sie udalo. Tak sobie wmawiam, ze moze po tym badaniu droznosci cos sie tam odblokowalo... ehhh.... no zobaczymy.
Wczoraj dostalam termin na operacje mojej reki, mam 15 listop. Bardzo sie boje i tak sie zastanawiam, ze gdybym jednak szczesliwie zafasolkowala to chyba nie beda mogli mi tego zrobic, bo wiecie, znieczulenie i wogole. Zreszta nie wiem, nie znam sie, za tydzien mam isc na konsultacje przed zabiegiem to zapytam.
Są dwie opcje, albo źle spałam, albo przewiało, pogoda nie nas nie rozpieszcza. W moich rodzinnych stronach w Polsce dziś spadł śnieg
Nie wiem co będziesz miała z tą ręką, ale wydaję mi się, że do tego typu zabiegów nie robi się narkozy. Ja przeszczep więzadeł w kolanie miałam w znieczuleniu zewnątrz oponowym. I dalej nie wiem jakim cudem znieczuliła się tylko noga operowana, a druga była w pełni sprawna, bo i taki był plan anestezjologa