reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na Wyspach

Dzięki dziewczyny za kciuki zobaczymy. No z tego co ja przerobilam z testami to tez wiem ze first response są najczulsze 10mlU/ml, Clearblue mają 25, bo sprawdzałam na ulotce a na tescowych Poprostu zapomnieli napisać. Ale to wszystko dziwne i trochę mnie złości. Jest takie powiedzenie ze "nie można być trochę w ciąży " a ja właśnie tak się czuje, czyli można.

reklama
Witam dziewczyny jestem nowa na waszym forum .Jestem z Londynu przeszłam tutaj 3 poronienia jeszcze nie wiadomy powód maja mnie skierować do kliniki poronień nawracajacych . Czy któraś z was leczy sie w Anglii po poronieniqch nawykowych lub leczyła się i czy sa jakies rezultaty . Napiszcie mi jakie badania tutaj wykonują i jakie robiliście .Jestem teraz bez wiedzy jakiejkolwiek . Pozdrawiam i wesołych świat

Ovli22 ja jestem w tej samej sytuacji co ty czekam, 13 kwietnia będzie 3m-ce ja czekam, powiedzieli mi najpierw ze do 3m-cy a zadzwonili po jakiś 6tyg i powiedzieli ze zajmie to do 4m-cy.Wiecej na ten temat mogła by ci powiedzieć dziewczyna o nicku "Aniolkowa Mama" poszukaj jej na wcześniejszych stronach i napisz może na priv.Z tego co ja wiem to robią cały wachlarz potrzebnych badan nawet takie chyba które w PL nie są refundowane, ja czekam jeszcze na wyniki sekcji swojej córki.

Dziewczyny pewnie was mecze już tymi testami ,ale tych z tesco miałam 2 i zrobiłam dzisiaj po 2 dniach.
Mój M. już planuje,ale to taki typ faceta. Planuje kiedy na prywatne USG, a jak wszystko okej to fruuuu do PL.
DSC_0657.jpgDSC_0688.jpg
Ten drugi to dzisiejszy oczywiście.

Załączniki

• DSC_0657.jpg
    DSC_0657.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 49
  • DSC_0688.jpg
    DSC_0688.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 70
Ovli22 dzięki, chodź na rrazie nie wiadomo jak to będzie po tylu poronieniach ciężko o pozytywne myślenie.
A ile ty czekasz juz na wyniki badań?

reklama
Kara rozumie cię bardzo ja jak teraz byłam w ciazy to każde wyjście do toalety sprawdzam z 5 razy czy wszystko ok u mnie ciaza rozwijała sie prawidłowo tylko umarła cos brakowało . Wlasnie robiłam podobno w Gp badania na antyfosgolidowe i byłam teraz w czwartek u gp i ta w recepcji babka miała mi skserować całe badania a dała mi tylko morfologię wiec teraz nie wiem czy mam wiecej badań u nich tylko ona poprostu mi ich nie skierowała czy to tylko te dlatego ide jutro sie zapytac czy aby napewno to tylko te badania bo lekarz powiedział mi że robili mi fosfolidowe i że wyniki wyszły dobre wiec beda mnie kierować do kliniki poronień nawracajacych podobno mam czekac 2 tygodnie na list od nich .robilam tez w piatek sobie badania na Ana , ASA , antykoagulant toczenia ,i antykariolipowe i to wszystko prywatnie bo noe mogłam czekac na list od nich bo te badania robi sie do 6 tyg po porobieniu i musiałam zrobic dla spokojnej głowy . Ja juz sie nie moge doczekać kiedy bede miała wszystkie badania zrobione bo ja juz bym chciała byc w ciazy teraz i zaraz ;) . A badania u Gp miałam robione 20 marca a poronilam 13 marca . A ja wierze w ciebie i wierze że teraz sie uda bo przeciez wiesz juz jakie leki masz badać / pozdrawiam

Do góry