reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na Wyspach

Kara, ja mam cale opakowanie cyclogestu, jakbys chciala to moge Ci wyslac. Moja gin mi pezepisala, jak mialam krwawienie w 15 TYG, ale jakos samo ustalo I kupilam tabletki, ale nie uzywalam.

reklama
Indi dziękuję, kurcze dziewczyny zawsze mnie tu ratujecie.

Mama tak dzisiaj sobie w pracy ze to strasznie smutne ze mając plusy na tescie nie możemy i nie umiemy się cieszyć.
boziu mam nadzieję że ten test w piątek będzie wyrazniejszy.

Kara, jutro wysylam.

Dziewczyny, powinnyscie sie cieszyc, mysle, ze pozytywne nastawienie jest bardzo wazne w ciazy. Wiem, ze jest ciezko, ale zawsze to jest jakas nadzieja. Trzymam kciuki za Was

Ostatnia edycja:
Dziewczyny mam problem, zrobilam jednak test dzisiaj miedzy testami jest 2 dni roznicy gorny wcześniejszy a dolny dzisiajszy.Czy to oznacza ze cos było,ale cos zle poszlo? Moje cykle sa miedzy 28 a 30 dni dzisiaj jest 30dc, wczoraj wieczorem i dzisiaj rano miała taki ciemniejszy śluz.To cyba się nazywa ciaza bichemiczna. Oszaleje tylko tego mi brakowało.
DSC_0651.jpg

Załączniki

• DSC_0651.jpg
    DSC_0651.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 41
Kara a mozesz zrboic test innej firmy?? ja robilam rozne I kazdy inaczej wychodzil jedne mialy wyrazne kreski a drugie cienie moze ten drugi jakis wadliwy a zawsze tak masz przed @ze masz sluz podbarwiony??

kara - ja tak mialam :( wygląda na ciąże biochemiczną... może powinnaś brać lutke już po owulacji? a może organizm jeszcze nie jest gotowy... tak czy siak bardzo mi przykro... możesz mieć plamienia 2-3 dni, 2-3 dni przerwy i okres... u mnie tak to wyglądało :(

Jak nie przyjdzie @ to w sobotę zrobię kolejny test, bo lutke zaczęłam brać po tym pozytywnym tescie i nie jestem pewna czy odstawiac.Innego w domu nie mam testu.
No widocznie nie gotowa jestem. Ehhh
A co do plamien, to znaczy to nie było plamienie tylko śluz na wkladce taki bardziej kremowy. Ja juz nie wiem jak te moje cykle wyglądają bo albo jakaś ciąża, dochodzenie do siebie, albo cykle stymulowane.

Ostatnia edycja:
Kara poki @ nie przyszla szansa jest a test moglbyc poprostu wadliwy ja zawsze po uplywie czasu rozmontowuje test I sobie ogladam tak bez szybki ale I tak najbardzie okrutnymi testami sa digitale bo maja w srodku dwa paski I jeden ma zawsze dwie kreski ehh plozna laskawie chce sie ze mna spotakc 21 kwietnia piknie

reklama
No zobaczymy dziewczyny co to z tego wszystkiego wyjdzie.

Mama a to nie późno? Wcześniej miałaś wiecej wizyt czy to było tylko z powodu cc?

Do góry