reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na Wyspach

Kara nie ma miejsc i ona nic zrobic nie moze a bez tej wizyty mnie nie moze skierowac do kliniki to tak jakbym wogole nie istaniala w systemie wszytsko tak pozmieniali ze ja nie wiem o co im chodzi wiecie ciencia ida i tak kombinuja a najlepsze to jest to ze oa musi mi szybko zalatwic scan bo system ocenil ryzyko ciazy pozamacicznej nie wiem czemu ta przychodnia jest popierdzielona normalnie najlepsze to jest to tutaj jest duzo polakow i za kazdym razem jak tam jestem to mi wszytsko pokazuja na migi juz sie wkuzylam ze trzy razy na te ich machanie lapami mi przed nosem i jak zadzwonilam wczoraj zeby sie im przyomniec to mnie babsko odrazu z tlumaczem chciala laczyc :szok:ha a polozna 3 razy mi tlumaczyla czy chce test na zespol downa i czy wiem co to jest:-Dja jestem naprawde spokojna i cierpliwa dopoki mnie ktos nie wku.... mam nadzieje ze to bedzie moje pierwsze i ostatnie spotanie z nia a mi sie koszmary po nocach snia ze to beda blizniaki :zawstydzona/y:

reklama
Mama o jejku niezłe szaleństwo. Czemu wszystko tak komplikują, mam nadzieję że szybko trafisz do kliniki. Co do koszmarów wieże ze się boisz. Ja jak zrobiłam test i był pozytywny to w nocy mi się zwłoki śniły, jesteśmy po przeżyciach. A wogole jak system ocenił ze może to być ciąża pozamaciczna?

Kara nie mam pojecia czemu ale sama widzilam bo mi pielegniarka pokazala uz jakies 2 lata jak maja nowy system kompyterowy wczesniej nie bylo takich glupot ze tak powiem system tak ocenil ryzyko ale jak I skad to nie mam pojecia bo nigdy pozamacicznej nie mialam ja satram sie byc spokojna ale nie moge spac ale jak juz zasne to takie koszmary ze szok ostanio mi sie snilo ze mi dwie dwojki wylecialy I rano panika czy mam zeby :szok:o wizytach w toalecie to juz nie wspomne staram sie nie odalac z domu bo jak tylko cos poczuje ze mi chluplo w majtakch to mam tylko czarne scenariusze jak tylko moge to leze I staram sie nie przemeczac

Mama bidulko, rozumiem cie naprawdę, Lili była ze mna tylko 18tygodni,a ja caly czas wkładki,zeby sprawdzać,plus kontrola papieru prawie zawsze jak bylam w wc,to jest masakra,ale z całego serca zycze ci wszystkiego dobrego i jednej fasolki dla spokoju ducha i czego tam tylko sobie wymarzysz.
Także wszystkim Wesolego Alleluja i smacznych jajek i wszystkiego dobrego.

Ja bojkotuje trochę bo się zawzielam za Lili i nie obchodzę żadnych swiat.
A o to mój test,bylam pewna ze jak kupie Tescowy o malej czulosci to dzisiaj mi już nic nie pokażę, a jednak wciąż cos jest,myślicie ze powinnam iść do lekarza?
DSC_0657.jpg

Załączniki

• DSC_0657.jpg
    DSC_0657.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 40
kara - ladna ta kreseczka... może coś z tego będzie :D powiem Ci, ze mi przy Gabrielu słabo te kreski ciemniały i na 25 byly lepsze niż na 10 - w ogóle tego nie rozumiem... może uda Ci się wyłudzić przyrost bety?

No właśnie za za cholerę nie mogę znaleźć jak czuły jest test z Tesco, no po prostu nie napisali jedyna wskazówka dla mnie jest ze piszą ze najlepiej robić kiedy @ się spóźnia to chyba raczej znaczy ze jest ekstra czuły. No chyba we wtorek czeka mnie lekarz.

Kara, im bardziej czuly test tym szybciej wykrywa ciaze. Te najbardziej czule wykrywaja juz ok 4 dni przed okresem. Clear blue sa chyba najczulsze, a mi PR,eklete paskudne dziady nie pokazaly. Dopiero takie ebayowe I z asdy mi wyszly.

Kara, jak dla mnie ta kreska jest wyrazna. Trzymam kciuki.

Kara first respond jest ten chyba z najczulszy ja mialm rozne zamowilam sobie na amazon ale te super czule wychodzily bladziutkie a zwykly 25 wyszla mocna kreska ale I tak najlepsze to jest to ze tesy owulacyjne wiadomo wykrywaja inny hormone ale jest on podobny do tego ciazowego I jak czekalam na testy ciazowe to zrobilma owulacyjny I byla tylko jedna kreska ale jak na ciazowym wyszedl mi cien cienia to zrobilam tez owulacyjny I wyszedl tez pozytywny jak zamawilam testy to nie wiem czemu ale dostalam 50 owulacyjnych I jak mi ciazowe wychodzily to zaraz robilam owu I one tez wychodzily pozytywnie taka ciekawostka :-)ale u ciebie to ladna kreska:-) po swietach lec do lekarza I niech ci zrobi test sikany bo oni maja 10 tak czy siak ja trzymam kciuki

reklama
Do góry