P
patu$ka
Gość
ja zamiast duphastonu dostalam luteine podobno to to samo tylko pod inna nazwa od 16 do 25 dc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To nie byla Korba.Korbe grala Dereszowska Goska sie starala
Powiem ci ze ja czasem tak bardzo bylam nakrecona na dzidiusia ze chyba sobie wmawialam objawy jak mdlosci wiekszy brzuszek itd...My kobiety mamy przekichane jednym slowem
12-16dc czyli od około piątku do przyszłego wtorku A wiec musze mojego Ł. uswiadomic kiedy będzie mi bardzo potrzebny Ide w srode do tej drugiej gin, która u mnie pracuje,zawsze wydawala mi się dość oschla ale pacjentki i dwie dziewczyny z pracy, które do Niej chodza mowia, ze jest na prawde konkretna i posiada duza wiedze na wiele tematow. Mam nadzieje, ze mi pomoze, a może powie i doradzi cos co i Wam pomoze.
Trzymam kciuki za dzisiejsze przytulanie zmykam spac. Spokojnej nocy kobietki.