Moze jak juz bedziesz u gin poprosc o USG i wtedy bedzie widac golym okiem czy pecherzyki risna i ja duze sa...
Mnie wczoraj jeszcze podbrzusze pobolewalo wiec dzialalismy...a dzis bol zniknal.Nie wiem czy owu byla czy ten bol poprzedzil owu i dopiero bedzie. Nie chce testow bo wole sie nei rozczarowac wynikiem czasem.Poczekam do piatku...
Dziendobry Wlasnie o tym samym pomyslalam, ze jeśli zbliza się owu to po tym co pisalas, powinien rosnąć pęcherzyk. Poprosze ja jutro, co mi tam, najwyżej krzywo na mnie popatrzy Wczoraj wieczorem bardzo mocno zaklulo mnie w prawym jajniku, dziś cisza, choć brzuch mnie caly czas pobolewa.
katherinne ja co miesiąc zastanawiam się co jest nie tak z tymi testami, bo co miesiąc, w jednym tylko dniu, wlasnie wtedy kiedy powinnam mieć owu, pojawia się ta druga kreska,ale jest o wiele jasnejsza od kreski testowej co według instrukcji oznacza wynik negatywny, ale ja zastanawiam się ile w tym prawdy bo co innego gdyby ta druga kreseczka pojawila się pare razy w miesiącu, ok wtedy uznałabym z całym przekonaniem ze cos nie halo, ale jeśli w tym miesiącu pokaze się to samo, zaczne po prostu traktować taki test jak wynik pozytywny, a przy najbliższej wizycie u gin ( jutro) spytam się o to, i napisze Wam czego się dowiedziałam.