Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
Patu$ka lek nic nie mówił. Podobno ok ale teraz jak tak napisałaś to zaczynam się zastanawiać czy nie pokazać wyniku innemu lek...jak myślisz?>
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Patu$ka lek nic nie mówił. Podobno ok ale teraz jak tak napisałaś to zaczynam się zastanawiać czy nie pokazać wyniku innemu lek...jak myślisz?>
A tak an marginesie dziewczyny macie jakies sposoby na to co po stosunku? Lezycie z nogami do gory czy jak? Czy moze biegniecie od razu sie myc?Wiadomo cos tam zostanie a cos wyleci...Ja do tej pory czekalam kilka minut przytulalam sie od Ł. i potem szlam pod prysznic...To uczucie cieknacego czegos po nogach jest nijako komfortowePodzielcie sie swoimi sposobami
wiecie co mi sie przypomina ?? Film "Lejdis" i Korba ( bodajze tak sie nazywala ) starajaca sie o dziecko, kiedy pojawialy sie DP telefon po meza, a po stosunku, nogi w gorze na scianie i "wpychanie" ile wlezie Powiem Wam,ze robie tak samo, po przytulaniu leze chwile z nogami w gorze a potem ide pod prysznic.Ale i tak czesto cieknie po nogach hah a Ł. jedyne co potrafi zrobic w takim momencie to smiac sie ze mnie ;>
Źle sie dzis czuje, wieczorem zaczal mnie bolec brzuch i tak bolal cala noc i poranek. Jak na @, ale ten sie przeciez juz skonczyl. Malo tego, pojawil sie sluz ale nie bialy :/ Fiksuje juz chyba kobitki.