reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

reklama
hej
jak znajdziecie czas to tez poproszę o info na temat fb:) choc chyba znalazłam natkę,ale pewna nie jestem...
nuśśka a badanie zrobili, jak natka sie trzyma? lepiej troche?
nuśśka testuj nareszcie:)
wracam do pracy... miłego dnia

witam.

Gdzie jesteście?

Nuuuska - testowalas? Bo ja tych wykresow nie rozumiem. Chyba widze u ciebie dziś negatywny test. dobrze patzre? Jak tak, to może za wcześnie?

Witam:)
Boże jak mi się nic nie chce... Chłopaki moje śpią, a ja muszę zrobić obiad i mleko dla Marcelka ściągnać... A w domu taki upał, że wykończyć się można:(((
Tysia ten test i ta tempka Nuuśki to z wczoraj. Dzisiaj brak wpisanego pomiaru jeszcze...

Paulinka aaa widzisz ja na tel. Nie widzialam wiafomosvi ;) ale dziekuje ;)

Emil ma hyba 2 zabka ;);) widze go i chyba czuje... ciezko bo obok jest twn drugi ktory juz ladnie wystaje ;)

Akuku - to szybko Emilkowi zęby idą. Moja pierwszego ząbka miała dopiero w dniu kiedy 7 m-cy skonczyla.

Ale tu pusto ....

A ja nawet nie pamiętam kiedy był pierwszy ząb u Mikołaja... Wiem, że mnie dość długo straszyło tym zębem, ale wyszedł jak miał gdzieś około 5 miesięcy... Tysia cicho, bo pogoda piękna:) Trzeba korzystać w końcu jutro już ma się skończyć dobre:)

tysia tak testowalam, ale test jak pisala paulinka byl z przedwczoraj, za wczesnie razczej nie, bo wtedy byl 13dpo, dzis juz 15dpo, tempka oczywiscie w dol ale wyglada na to ze i FL bedzie dluzsza niz normalnie :-( kuzwa...kolejny cykl prawie 40-dniowy. W przyszlym tygodniu dzwonie do gina, umawiam sie na ta histeroskopie, i spytam sie go czy dobrym rozwiazaniem nie byloby wziecie chocby przez 3 miesiace tabletek, bo po prostu kosmos sie robi z tego wszystkiego i nijak nie chce sie unormowac.

kasiol piekne tempki, trzymam mocno kochana &&&&&

reklama
Nuuuska............ :-:)-:)crazy::crazy::wściekła/y::wściekła/y: a tak ładnie sie zapowiadalo ..... Ehhhh .....

Akuku - zdolniacha z ciebie ;)

U nas mega gorąco, Wczoraj zapowiadalo sie ze bedzie padac, ale chmura przeszla bokiem i dlaej goraco.Wole jednak takie ciepelko niz zime. Takze nie narzekam ;)

Do góry